Tamire gitmişti…Ölü bulundu

GÜNDEM 29.09.2021 - 18:07, Güncelleme: 29.09.2021 - 18:07
 

Tamire gitmişti…Ölü bulundu

Antalya'da asansör ustası Selahattin Beyaz (41), tamir için gittiği sitenin asansör boşluğunda ölü bulundu.

haberimizvar.net- Olay, saat 12.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Asansör ustası Selahattin Beyaz, görev yaptığı firmadan arkadaşı M.A. ile siteye gitti. M.A. ile asansörü kontrol eden Beyaz, arıza tespiti için asansör boşluğunun bulunduğu alana indi. Asansör boşluğunun dışında kalıp, asansörden gelen sesi dinleyeceğini söyleyen Beyaz, yanındakilerden ayrıldı. Bu sırada diğer tamirci de apartman görevlisiyle asansörü kullanarak birinci ve bodrum kat arasında inip, çıkarak deneme yaptı.   Deneme sırasında apartman görevlisi, diğer asansör ustası ve siteye sipariş getiren tüpçü asansörle 7'nci kata çıktı. İnişe geçen asansörün 3'üncü katta kalması ve çalışmaması üzerine kabindekiler aşağı baktığında Beyaz'ı hareketsiz halde yüz üstü yatarken gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri göğsünde ezilme, kafa ve dizinde yara bulunan Beyaz'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.  
Antalya'da asansör ustası Selahattin Beyaz (41), tamir için gittiği sitenin asansör boşluğunda ölü bulundu.

haberimizvar.net- Olay, saat 12.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Asansör ustası Selahattin Beyaz, görev yaptığı firmadan arkadaşı M.A. ile siteye gitti. M.A. ile asansörü kontrol eden Beyaz, arıza tespiti için asansör boşluğunun bulunduğu alana indi. Asansör boşluğunun dışında kalıp, asansörden gelen sesi dinleyeceğini söyleyen Beyaz, yanındakilerden ayrıldı. Bu sırada diğer tamirci de apartman görevlisiyle asansörü kullanarak birinci ve bodrum kat arasında inip, çıkarak deneme yaptı.

 

Deneme sırasında apartman görevlisi, diğer asansör ustası ve siteye sipariş getiren tüpçü asansörle 7'nci kata çıktı. İnişe geçen asansörün 3'üncü katta kalması ve çalışmaması üzerine kabindekiler aşağı baktığında Beyaz'ı hareketsiz halde yüz üstü yatarken gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri göğsünde ezilme, kafa ve dizinde yara bulunan Beyaz'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.