Tarihi batığa denizaltı turu

TURİZM 16.08.2019 - 14:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tarihi batığa denizaltı turu

Ekolojik Araştırmalar Derneği gönüllüleri turistik denizaltı ‘Nemo’ ile Kaleiçi Yat Limanı açıklarındaki St. Didier batığını inceledi

  haberimizvar.net Ekolojik Araştırmalar Derneği (EKAD) gönüllüleri Türkiye’nin ilk turistik denizaltısı ‘Nemo’ ile Antalya Kaleiçi Yat Limanı açıklarındaki St. Didier batığını inceledi. EKAD gönüllülerine Antalya’da yaşayan sualtı görüntüleme yönetmeni, sualtı fotoğrafçısı ve belgesel yapımcısı Tahsin Ceylan da eşlik etti. Batığa yapılan dalışta denizaltı ve tarihi batığı görüntüleyen Tahsin Ceylan, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı. ANTALYA’NIN SUALTI BELGESELİ Ünlü sualtı fotoğrafçısı Ceylan, Antalya Valiliği’nin desteğiyle yaklaşık bir yıl süren çalışma sonunda hazırlanan ve 640 kilometrelik Antalya kıyılarındaki su altı kültürel varlıkları ile zengin deniz yaşamını anlatan “Su Altı Cenneti Antalya” filminin de yönetmenliğini üstlenmişti.
Ekolojik Araştırmalar Derneği gönüllüleri turistik denizaltı ‘Nemo’ ile Kaleiçi Yat Limanı açıklarındaki St. Didier batığını inceledi

 

haberimizvar.net Ekolojik Araştırmalar Derneği (EKAD) gönüllüleri Türkiye’nin ilk turistik denizaltısı ‘Nemo’ ile Antalya Kaleiçi Yat Limanı açıklarındaki St. Didier batığını inceledi. EKAD gönüllülerine Antalya’da yaşayan sualtı görüntüleme yönetmeni, sualtı fotoğrafçısı ve belgesel yapımcısı Tahsin Ceylan da eşlik etti. Batığa yapılan dalışta denizaltı ve tarihi batığı görüntüleyen Tahsin Ceylan, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı.

ANTALYA’NIN SUALTI BELGESELİ

Ünlü sualtı fotoğrafçısı Ceylan, Antalya Valiliği’nin desteğiyle yaklaşık bir yıl süren çalışma sonunda hazırlanan ve 640 kilometrelik Antalya kıyılarındaki su altı kültürel varlıkları ile zengin deniz yaşamını anlatan “Su Altı Cenneti Antalya” filminin de yönetmenliğini üstlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.