Tarihi ilçeye tarihçi aday

YEREL 01.12.2023 - 10:11, Güncelleme: 01.12.2023 - 10:11
 

Tarihi ilçeye tarihçi aday

İbradi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu tarihçi- yazar Serkan Gedik, CHP’den İbradı Belediye Başkan Adayı Adayı oluyor.

haberimizvar.net- 2003-2017 yılları arasında CHP İbradı Gençlik Kolları Başkanlığı, Bilişim Sorumluluğu ve ana kademe delegelikleri yapan ve son olarak İbradi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu olan tarihçi- yazar Serkan Gedik, 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’da CHP İbradı İlçe binasında aday adaylığı açıklaması yapağını duyurdu. Gedik’in destekçileri, ‘tarihi ilçeye, tarihçi başkan yakışır’ sloganıyla yola çıkmaya hazırlanıyor.
İbradi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu tarihçi- yazar Serkan Gedik, CHP’den İbradı Belediye Başkan Adayı Adayı oluyor.

haberimizvar.net- 2003-2017 yılları arasında CHP İbradı Gençlik Kolları Başkanlığı, Bilişim Sorumluluğu ve ana kademe delegelikleri yapan ve son olarak İbradi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu olan tarihçi- yazar Serkan Gedik, 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’da CHP İbradı İlçe binasında aday adaylığı açıklaması yapağını duyurdu.

Gedik’in destekçileri, ‘tarihi ilçeye, tarihçi başkan yakışır’ sloganıyla yola çıkmaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.