Tarihi okul dökülüyor

GÜNDEM 31.05.2022 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2022 - 17:25
 

Tarihi okul dökülüyor

Kaleiçi'ndeki tarihi Dumlupınar Ortaokulu bakımsızlıktan dökülüyor.

haberimizvar.net- Kaleiçi'ndeki tarihi Dumlupınar Ortaokulu'nun bakımsızlığı vatandaşı çileden çıkardı. Yabani otların istila ettiği okulun arka kapısı bloklar halinde yıkılmaya başladı. Yıkılan bloklar çevreye zarar vermemesi için uyarı levhasıyla çevrildi. Yapılan şikayet üzerine Büyükşehir Belediyesi okula müdahale etti.  Okulun bir yıldır bu halde olduğunu söyleyen bir çevre sakini, "Bu kapıyla ilgili yetkililer 1 yıldır uyarıldığı halde kimse kılını kıpırdatmadı. Sonunda olan oldu. Kocaman parçalar etrafa dağıldı. Şans eseri kimse zarar görmedi. Yani ucuz atlatıldı. fakat hem bir tarih yok oluyor, hem de tehlike devam ediyor" diyerek tepkisini dile getirdi.    
Kaleiçi'ndeki tarihi Dumlupınar Ortaokulu bakımsızlıktan dökülüyor.

haberimizvar.net- Kaleiçi'ndeki tarihi Dumlupınar Ortaokulu'nun bakımsızlığı vatandaşı çileden çıkardı. Yabani otların istila ettiği okulun arka kapısı bloklar halinde yıkılmaya başladı. Yıkılan bloklar çevreye zarar vermemesi için uyarı levhasıyla çevrildi. Yapılan şikayet üzerine Büyükşehir Belediyesi okula müdahale etti. 

Okulun bir yıldır bu halde olduğunu söyleyen bir çevre sakini, "Bu kapıyla ilgili yetkililer 1 yıldır uyarıldığı halde kimse kılını kıpırdatmadı. Sonunda olan oldu. Kocaman parçalar etrafa dağıldı. Şans eseri kimse zarar görmedi. Yani ucuz atlatıldı. fakat hem bir tarih yok oluyor, hem de tehlike devam ediyor" diyerek tepkisini dile getirdi.
 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.