Tarihi surlar çöktü

KÜLTÜR 13.02.2024 - 19:06, Güncelleme: 13.02.2024 - 19:54
 

Tarihi surlar çöktü

Antalya'da hayatı felç noktasına getiren şiddetli yağışta Kaleiçi Yat Limanı'ndaki Aynalı Restoran'ın arkasındaki tarihi surlar çöktü.

haberimizvar.net- Antalya'da  hayatı olumsuz etkilemeye devam eden şiddetli yağışlar  şehrin hemen hemen tüm bölgelerinde hasara neden oluyor. Antalya'da çok sayıda ev ve işyeri sular altında kalırken, tarihi kazanımlar da yağışlardan nasibini aldı. Antalya'nın çekirdek kenti tarihi Kaleiçi Yat Limanı'nda Aynalı Restoran'ın arkasındati tarihi surlarda da çökme oldu.    
Antalya'da hayatı felç noktasına getiren şiddetli yağışta Kaleiçi Yat Limanı'ndaki Aynalı Restoran'ın arkasındaki tarihi surlar çöktü.

haberimizvar.net- Antalya'da  hayatı olumsuz etkilemeye devam eden şiddetli yağışlar  şehrin hemen hemen tüm bölgelerinde hasara neden oluyor. Antalya'da çok sayıda ev ve işyeri sular altında kalırken, tarihi kazanımlar da yağışlardan nasibini aldı.

Antalya'nın çekirdek kenti tarihi Kaleiçi Yat Limanı'nda Aynalı Restoran'ın arkasındati tarihi surlarda da çökme oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.