Tarihin merkezi "idrar kokuyor"

YEREL 21.11.2023 - 17:00, Güncelleme: 21.11.2023 - 17:05
 

Tarihin merkezi "idrar kokuyor"

Antalya Kaleiçi Yat Limanı’nda, tuvaletler akşam saat 18.00’den sonra kapanıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun şekilde ziyaret ettiği bölgede ortaya çıkan tuvalet sorununa vatandaşlar tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Yerli ve yabancı turistlerin Antalya’da en çok ziyaret ettiği alanlar arasında yer alan Kaleiçi Yat Limanı'nda, tuvaletler erken saatte kapanıyor. Yat Limanında tuvalet arayan bazı vatandaşlar ise tuvalet ihtiyaçlarını değişik yöntemlerle gideriyor. BÜYÜK TEPKİ VAR Kaleiçi Yat Limanı esnaflarının da büyük tepki gösterdiği bu önemli sorunun kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması ve tuvaletlerin akşam geç saatlere kadar açık bırakılması isteniliyor. Akşam erken saatte kapanan tuvaletlerden dolayı Yat Limanı'nın resmen idrar koktuğuna dikkat çeken bazı esnaf ve vatandaşlar şu açıklamalarda bulundu: “Yat Limanına gelen yerli ve yabancı turistler akşam saatlerinde açık tuvalet bulamayınca ihtiyaçlarını duvar diplerinde gideriyorlar. Bu nedenle Yat Limanı resmen idrar kokmaya başladı. Bu sorunun giderilmesi için yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istiyoruz.” TUVALETLER NEDEN ERKEN KAPANIYOR? Erken kapatılan tuvaletler nedeniyle çok sayıda kişinin mağduriyet yaşadığı ifade edildi. Cumhuriyet Meydanı ve Kadın Yarı Bölgesi'nde yer alan tuvaletlerin akşam saat 23.00’e kadar açık olduğuna dikkat çeken esnaf ve vatandaşlar aynı durumun Yat Limanı'ndaki tuvaletler için de geçerli olmasını istiyor. Tuvaletlerin neden erken kapandığı konusunda bilgilerinin olmadığını belirten esnaf ve vatandaşlar, açıklamalarını şu görüşlere yer verdiler: “Tuvaletler daha birkaç hafta öncesine kadar gece geç saatlere kadar açıktı. Ne olduğunu anlamadığımız bir şekilde erken saatte kapatılmaya başlandı. Bu bölgeye gelen turistler için bu tuvaletler çok önemli. Buraya gelen insanlar tuvalet ihtiyaçlarını nereye yapacaklar?” (Antalya Körfez)
Antalya Kaleiçi Yat Limanı’nda, tuvaletler akşam saat 18.00’den sonra kapanıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun şekilde ziyaret ettiği bölgede ortaya çıkan tuvalet sorununa vatandaşlar tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Yerli ve yabancı turistlerin Antalya’da en çok ziyaret ettiği alanlar arasında yer alan Kaleiçi Yat Limanı'nda, tuvaletler erken saatte kapanıyor. Yat Limanında tuvalet arayan bazı vatandaşlar ise tuvalet ihtiyaçlarını değişik yöntemlerle gideriyor.

BÜYÜK TEPKİ VAR

Kaleiçi Yat Limanı esnaflarının da büyük tepki gösterdiği bu önemli sorunun kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması ve tuvaletlerin akşam geç saatlere kadar açık bırakılması isteniliyor. Akşam erken saatte kapanan tuvaletlerden dolayı Yat Limanı'nın resmen idrar koktuğuna dikkat çeken bazı esnaf ve vatandaşlar şu açıklamalarda bulundu:

“Yat Limanına gelen yerli ve yabancı turistler akşam saatlerinde açık tuvalet bulamayınca ihtiyaçlarını duvar diplerinde gideriyorlar. Bu nedenle Yat Limanı resmen idrar kokmaya başladı. Bu sorunun giderilmesi için yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istiyoruz.”

TUVALETLER NEDEN ERKEN KAPANIYOR?

Erken kapatılan tuvaletler nedeniyle çok sayıda kişinin mağduriyet yaşadığı ifade edildi. Cumhuriyet Meydanı ve Kadın Yarı Bölgesi'nde yer alan tuvaletlerin akşam saat 23.00’e kadar açık olduğuna dikkat çeken esnaf ve vatandaşlar aynı durumun Yat Limanı'ndaki tuvaletler için de geçerli olmasını istiyor. Tuvaletlerin neden erken kapandığı konusunda bilgilerinin olmadığını belirten esnaf ve vatandaşlar, açıklamalarını şu görüşlere yer verdiler:

“Tuvaletler daha birkaç hafta öncesine kadar gece geç saatlere kadar açıktı. Ne olduğunu anlamadığımız bir şekilde erken saatte kapatılmaya başlandı. Bu bölgeye gelen turistler için bu tuvaletler çok önemli. Buraya gelen insanlar tuvalet ihtiyaçlarını nereye yapacaklar?”

(Antalya Körfez)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.