Tarım il müdürü değişiyor

KULİS 07.11.2019 - 16:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tarım il müdürü değişiyor

Antalya Tarım İl Müdürü Mustafa Özen’in yerine Şerife Aksoy’un atanacağı gündeme geldi. Kasım sonuna kadar yapılması beklenen atamayı personele bizzat kendisi duyuran Aksoy’un “Resmi yazıyı bekleyin” dediği ileri sürüldü.

haberimizvar.net- Antalya Tarım İl Müdürü Mustafa Özen’in yerine Şerife Ulubahşi Aksoy’un atanacağı ileri sürüldü. Tarım İl Müdürlüğü’nde Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürü olarak görev yapan Aksoy’a Kasım sonuna kadar il müdürü olarak atanma sözü verildiği konuşulurken, mevcut il müdürü Özen’in de il müdür yardımcısı yapılacağı belirtildi. Şerife Aksoy’un bu durumu bütün personele bizzat kendinin sözlü olarak açıklandığını söyleyen kaynaklar, “Resmi yazıyı bekleyin” dediğini de dile getirdiler.   AKSOY’LARA BÜYÜKŞEHİR’İN LOJMANI Şerife Aksoy’un eşi Mesut Aksoy’un da Döşemealtı Belediyesi’nden Antalya Valiliği’ne uzman kadrosu ile geçtiği belirtildi. Aksoy çiftinin yıllardır Antalya Büyükşehir Belediyesi lojmanında oturduğunu iddia eden kaynaklar, bunun nasıl olduğunun bilinmediğini de sözlerine eklediler. Şerife-Mesut Aksoy çiftinin arkasında AKP’li güçlü isimlerin yer aldığı ileri sürülürken, Antalya Tarım İl Müdürlüğünün bütün usulsüz dosyaları hakkında yapılan ihbarların da kapatıldığı gündeme geldi.
Antalya Tarım İl Müdürü Mustafa Özen’in yerine Şerife Aksoy’un atanacağı gündeme geldi. Kasım sonuna kadar yapılması beklenen atamayı personele bizzat kendisi duyuran Aksoy’un “Resmi yazıyı bekleyin” dediği ileri sürüldü.

haberimizvar.net- Antalya Tarım İl Müdürü Mustafa Özen’in yerine Şerife Ulubahşi Aksoy’un atanacağı ileri sürüldü. Tarım İl Müdürlüğü’nde Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürü olarak görev yapan Aksoy’a Kasım sonuna kadar il müdürü olarak atanma sözü verildiği konuşulurken, mevcut il müdürü Özen’in de il müdür yardımcısı yapılacağı belirtildi. Şerife Aksoy’un bu durumu bütün personele bizzat kendinin sözlü olarak açıklandığını söyleyen kaynaklar, “Resmi yazıyı bekleyin” dediğini de dile getirdiler.

 

AKSOY’LARA BÜYÜKŞEHİR’İN LOJMANI

Şerife Aksoy’un eşi Mesut Aksoy’un da Döşemealtı Belediyesi’nden Antalya Valiliği’ne uzman kadrosu ile geçtiği belirtildi. Aksoy çiftinin yıllardır Antalya Büyükşehir Belediyesi lojmanında oturduğunu iddia eden kaynaklar, bunun nasıl olduğunun bilinmediğini de sözlerine eklediler. Şerife-Mesut Aksoy çiftinin arkasında AKP’li güçlü isimlerin yer aldığı ileri sürülürken, Antalya Tarım İl Müdürlüğünün bütün usulsüz dosyaları hakkında yapılan ihbarların da kapatıldığı gündeme geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.