Tarkan’dan Elmalı Davası tepkisi: Her zamanki içi boş laflar

GÜNDEM 30.06.2021 - 11:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 11:04
 

Tarkan’dan Elmalı Davası tepkisi: Her zamanki içi boş laflar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ‘Elmalı Davası’nı takip ediyoruz’ açıklamasına tepki gösteren Tarkan, “Her zamanki içi boş laflar. Bu iğrenç mahlukların çok ağır cezalarla cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

haberimizvar.net-Antalya’nın Finike ilçesinde 6 ve 9 yaşındaki iki çocuğu cinsel istismarda bulunan anne Merve A. ve üvey baba Rahmi A.’nın Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından serbest bırakılmasına şarkıcı Tarkan da tepki gösterdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın “Faillerin mümkün olan en ağır cezayı alması için devam eden hukuki süreçte çocuklarımızın üstün yararı gözetilerek Bakanlığımızca yakın takibimizi sürdüreceğiz” açıklamasına tepki gösteren Tarkan, “Her zamanki içi boş laflar” dedi. ELMALI DAVASI BENİ ÇOK SARSTI Bakanlığın açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan sanatçı Tarkan, şunları söyledi: “Bugün hepimizin kanını donduran ‘Elmalı Davası’ konusu beni de çok sarstı. Kendime gelemiyorum. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ‘konuyu takip ediyoruz’ demesi ise çok bir şey ifade etmiyor. Çünkü biliyoruz, bunlar her zamanki altı boş laflar, vaatler. Bu kaçıncı takipsiz kalan dava ve bunlar kaçıncı cezası verilmeyen, serbest bırakılan sapıklar. İcraat istiyoruz, sonuç istiyoruz artık”. ÇOCUKLARI BU SAPIKLARDAN KORUYUN “Çocuklarımıza sahip çıkmanızı, bu sapıklardan korumanızı istiyoruz. Yeni hukuki düzenlemelerle çocuk istismarlarının ivedilikle önüne geçilmesini, bu iğrenç mahlukların çok ağır cezalarla cezalandırılmasını istiyoruz. Her geçen gün bir çocuğun daha çocukluğu, safiyeti, hayatı, geleceği elinden alınıyor. Yetkili merciler acilen harekete geçmeli ve bu ayıbımızın önüne geçmek için hemen gereği neyse yapmalı. Ben de bu ülkenin bir bireyi olarak bu utanç verici konunun çözülmesi için ne gerekirse yapmaya hazırım”.  
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ‘Elmalı Davası’nı takip ediyoruz’ açıklamasına tepki gösteren Tarkan, “Her zamanki içi boş laflar. Bu iğrenç mahlukların çok ağır cezalarla cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

haberimizvar.net-Antalya’nın Finike ilçesinde 6 ve 9 yaşındaki iki çocuğu cinsel istismarda bulunan anne Merve A. ve üvey baba Rahmi A.’nın Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından serbest bırakılmasına şarkıcı Tarkan da tepki gösterdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın “Faillerin mümkün olan en ağır cezayı alması için devam eden hukuki süreçte çocuklarımızın üstün yararı gözetilerek Bakanlığımızca yakın takibimizi sürdüreceğiz” açıklamasına tepki gösteren Tarkan, “Her zamanki içi boş laflar” dedi.

ELMALI DAVASI BENİ ÇOK SARSTI

Bakanlığın açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan sanatçı Tarkan, şunları söyledi: “Bugün hepimizin kanını donduran ‘ Elmalı Davası’ konusu beni de çok sarstı. Kendime gelemiyorum. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ‘konuyu takip ediyoruz’ demesi ise çok bir şey ifade etmiyor. Çünkü biliyoruz, bunlar her zamanki altı boş laflar, vaatler. Bu kaçıncı takipsiz kalan dava ve bunlar kaçıncı cezası verilmeyen, serbest bırakılan sapıklar. İcraat istiyoruz, sonuç istiyoruz artık”.

ÇOCUKLARI BU SAPIKLARDAN KORUYUN

“Çocuklarımıza sahip çıkmanızı, bu sapıklardan korumanızı istiyoruz. Yeni hukuki düzenlemelerle çocuk istismarlarının ivedilikle önüne geçilmesini, bu iğrenç mahlukların çok ağır cezalarla cezalandırılmasını istiyoruz. Her geçen gün bir çocuğun daha çocukluğu, safiyeti, hayatı, geleceği elinden alınıyor. Yetkili merciler acilen harekete geçmeli ve bu ayıbımızın önüne geçmek için hemen gereği neyse yapmalı. Ben de bu ülkenin bir bireyi olarak bu utanç verici konunun çözülmesi için ne gerekirse yapmaya hazırım”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.