Taş pazartesi açıklayacak!

SİYASET 11.01.2020 - 22:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Taş pazartesi açıklayacak!

AKP önceki dönem milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, kamulaştırma tartışmalarının sürdüğü dönemde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, saat ve tarih vererek AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ıneden telefonla aradığını sorması üzerine AKP İl Başkanı İbrahim Ta, pazartesi günü basın açıklaması yapacağını söyledi.

haberimizvar.net-Geçtiğimiz gün gerçekleşen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Muratpaşa sınırları içindeki kamulaştırma maddesinin AKP, İYİ Parti oylarıyla red edilmesinin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal açıklama yapmıştı.  Bu kez devreye AKP önceki dönem milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç girdi. Enç, resmi twitter hesabından saat ve tarih vererek Başkan Uysal’a sordu. Partisinin İl Başkanı Avukat İbrahim EthelTaş’ı Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi neden aradığını soran Enç, paylaşımına bir de  #MuratpaşadaÜmitUysalFarkı hashtagi kullandı. SOSYAL MEDYADAN SORDU Enç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Büyükşehir Beldiye Meclis toplantısından önce, 10 Ocak Cuma günü saat 12.16 da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal bizim il başkanımız İbrahim Ethem Taş’ı neden arar?” Başkan Uysal’ın Enç’e ne cevap vereceği merak konusu olurken, bu kez devreye AKP İl Başkanı Avukat Ethem Taş girdi. TAŞ, ENÇ’İN PAYLAŞMINI TWETLEDİ Enç’in paylaşımını twitleyen İl Başkanı Taş, resmi twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: “Ak Partimizin Büyükşehir Belediye Meclisindeki ilkesel duruşunu ve alınan kararları Pazartesi günü basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuracağım. Birilerinin haksız rant elde etmelerini engelledik. Aldığımız karar milletimiz ve kamunun lehinedir. Saygılarımla…” ANTALYA SİYASETİ HAREKETLENDİ Pazartesi günü Taş’ın basın açıklaması yapması üzerine Antalya siyasetinin önümüzdeki hafta oldukça hareketli geçeceği sinyali de verilmiş oldu.  
AKP önceki dönem milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, kamulaştırma tartışmalarının sürdüğü dönemde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, saat ve tarih vererek AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ıneden telefonla aradığını sorması üzerine AKP İl Başkanı İbrahim Ta, pazartesi günü basın açıklaması yapacağını söyledi.

haberimizvar.net-Geçtiğimiz gün gerçekleşen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Muratpaşa sınırları içindeki kamulaştırma maddesinin AKP, İYİ Parti oylarıyla red edilmesinin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal açıklama yapmıştı.  Bu kez devreye AKP önceki dönem milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç girdi. Enç, resmi twitter hesabından saat ve tarih vererek Başkan Uysal’a sordu. Partisinin İl Başkanı Avukat İbrahim EthelTaş’ı Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi neden aradığını soran Enç, paylaşımına bir de  #MuratpaşadaÜmitUysalFarkı hashtagi kullandı.

SOSYAL MEDYADAN SORDU

Enç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Büyükşehir Beldiye Meclis toplantısından önce, 10 Ocak Cuma günü saat 12.16 da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal bizim il başkanımız İbrahim Ethem Taş’ı neden arar?” Başkan Uysal’ın Enç’e ne cevap vereceği merak konusu olurken, bu kez devreye AKP İl Başkanı Avukat Ethem Taş girdi.

TAŞ, ENÇ’İN PAYLAŞMINI TWETLEDİ

Enç’in paylaşımını twitleyen İl Başkanı Taş, resmi twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: “Ak Partimizin Büyükşehir Belediye Meclisindeki ilkesel duruşunu ve alınan kararları Pazartesi günü basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuracağım. Birilerinin haksız rant elde etmelerini engelledik. Aldığımız karar milletimiz ve kamunun lehinedir. Saygılarımla…”

ANTALYA SİYASETİ HAREKETLENDİ

Pazartesi günü Taş’ın basın açıklaması yapması üzerine Antalya siyasetinin önümüzdeki hafta oldukça hareketli geçeceği sinyali de verilmiş oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.