TAŞ’TAN NAĞMELER

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.10.2019 - 12:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

TAŞ’TAN NAĞMELER

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, il binasında gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. İlk olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le ilgili açıklamalarda bulunan Taş, yerel seçimlerin üzerinden 6 ay geçtiğini ve Büyükşehir’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

haberimizvar.net Birkaç gün önce Boğaçayı’nı ziyaret ettiğini ve Boğaçayı ile alakalı partilerinin ve Menderes Türel'in yerden yere vurulduğunu hatırlatan Taş, projenin yanlış olduğunun savunulduğunu söyledi. Taş, “Boğaçayı'nda inceleme yaptık, yosunların temizlendiğini gördük. Talimatı veren Böcek ve temizliği yapan ekiplere teşekkür ediyoruz. Demek ki neymiş? Proje hatası değilmiş. Projenin doğru olduğunu kamuoyunu gösterdiği için arkadaşlara teşekkür ediyorum. Projenin devamını da yapacağım diyorlar, tebrik ediyorum. Bizim yarım kalan projelerimizi tamamla, temizliğini yap sana yeter. Bizi takip etmeye devam et, başka bir şey yapmana gerek yok” dedi. CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE ŞEHİT TEPKİSİ Kepez Belediye Meclisi öncesi CHP’li bir meclis üyesinin bir caddeye şehidin isminin verilmesine şerh koymasına tepki gösteren Taş, “Şehitler bizim için çok değerli, rahat nefes alıyorsak şehitler sayesindedir. Şehidin isminin caddeye verilmesinden rahatsız olan üyeyi kınıyorum, onu meclis üyesi yazanları da milletin vicdanına havale ediyorum” diyerek tepki gösterdi. BELEDİYENİN KASASINDA 160 MİLYON VAR 3. etap raylı sistem projesi ile ilgili de açıklama yapan Taş, inşaatı devam eden proje için Menderes Türel döneminden belediyenin kasasına 160 milyon lira kaldığını ve projenin alt yapı ve parasının hazır olduğunu söyledi. Seçimlerde Türel görevde kalsaydı, tramvayı Işıklar'a kadar devam ettireceklerini belirten Taş, şimdiki inşaat çalışmalarından tramvayın Meltem Mahallesi'nde son bulacağına yönelik gözlemleri olduğunu kaydetti. ‘200 OTOBÜS İCRALIK’ İDDİASI Böcek döneminde ulaşıma yüzde 35 zam yapıldığını kaydeden Taş, “Bizim dönemimizde son 4 yılda ulaşıma zam yapmadık. Ulaşıma yapılan zamdan vatandaşlarımız memnun değil, ulaşım esnafı da memnun değil. 200 otobüs esnafının aracı icra takibiyle bağlanmak üzere. Suya yüzde 20 ile 54 oranında zam yapıldı. Bizim 5 yıllık dönemimizde Antalya, Türkiye'nin en ucuz suyunu içen illerden biriydi. Şimdi en pahalı suyu içer hale geldik. Su kaynakları açısından Antalya dünyanın en zengin kentlerinden biri. Böcek, eğer ASAT'ın alacağı 359 milyon lirayı tahsil etse zam yapmaya gerek kalmayacaktı” diye konuştu. BİRKAÇ AY İÇİNDE ÖDENEK GELİYOR Duralilar, Sanayi ve Korkuteli kavşaklarında trafiğin kilitlendiğini belirten Taş, bakanlarla bu kavşaklar için görüşme yaptıklarını söyledi. Taş, kavşakların yapılması için ödenek talebinde bulunduklarını, birkaç ay içinde bu ödeneğin geleceğini söyledi.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, il binasında gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. İlk olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le ilgili açıklamalarda bulunan Taş, yerel seçimlerin üzerinden 6 ay geçtiğini ve Büyükşehir’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

haberimizvar.net Birkaç gün önce Boğaçayı’nı ziyaret ettiğini ve Boğaçayı ile alakalı partilerinin ve Menderes Türel'in yerden yere vurulduğunu hatırlatan Taş, projenin yanlış olduğunun savunulduğunu söyledi. Taş, “Boğaçayı'nda inceleme yaptık, yosunların temizlendiğini gördük. Talimatı veren Böcek ve temizliği yapan ekiplere teşekkür ediyoruz. Demek ki neymiş? Proje hatası değilmiş. Projenin doğru olduğunu kamuoyunu gösterdiği için arkadaşlara teşekkür ediyorum. Projenin devamını da yapacağım diyorlar, tebrik ediyorum. Bizim yarım kalan projelerimizi tamamla, temizliğini yap sana yeter. Bizi takip etmeye devam et, başka bir şey yapmana gerek yok” dedi.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE ŞEHİT TEPKİSİ

Kepez Belediye Meclisi öncesi CHP’li bir meclis üyesinin bir caddeye şehidin isminin verilmesine şerh koymasına tepki gösteren Taş, “Şehitler bizim için çok değerli, rahat nefes alıyorsak şehitler sayesindedir. Şehidin isminin caddeye verilmesinden rahatsız olan üyeyi kınıyorum, onu meclis üyesi yazanları da milletin vicdanına havale ediyorum” diyerek tepki gösterdi.

BELEDİYENİN KASASINDA 160 MİLYON VAR

3. etap raylı sistem projesi ile ilgili de açıklama yapan Taş, inşaatı devam eden proje için Menderes Türel döneminden belediyenin kasasına 160 milyon lira kaldığını ve projenin alt yapı ve parasının hazır olduğunu söyledi. Seçimlerde Türel görevde kalsaydı, tramvayı Işıklar'a kadar devam ettireceklerini belirten Taş, şimdiki inşaat çalışmalarından tramvayın Meltem Mahallesi'nde son bulacağına yönelik gözlemleri olduğunu kaydetti.

‘200 OTOBÜS İCRALIK’ İDDİASI

Böcek döneminde ulaşıma yüzde 35 zam yapıldığını kaydeden Taş, “Bizim dönemimizde son 4 yılda ulaşıma zam yapmadık. Ulaşıma yapılan zamdan vatandaşlarımız memnun değil, ulaşım esnafı da memnun değil. 200 otobüs esnafının aracı icra takibiyle bağlanmak üzere. Suya yüzde 20 ile 54 oranında zam yapıldı. Bizim 5 yıllık dönemimizde Antalya, Türkiye'nin en ucuz suyunu içen illerden biriydi. Şimdi en pahalı suyu içer hale geldik. Su kaynakları açısından Antalya dünyanın en zengin kentlerinden biri. Böcek, eğer ASAT'ın alacağı 359 milyon lirayı tahsil etse zam yapmaya gerek kalmayacaktı” diye konuştu.

BİRKAÇ AY İÇİNDE ÖDENEK GELİYOR

Duralilar, Sanayi ve Korkuteli kavşaklarında trafiğin kilitlendiğini belirten Taş, bakanlarla bu kavşaklar için görüşme yaptıklarını söyledi. Taş, kavşakların yapılması için ödenek talebinde bulunduklarını, birkaç ay içinde bu ödeneğin geleceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.