Tayfur’dan Erdoğan’a gönderme

KULİS 20.06.2021 - 16:31, Güncelleme: 20.06.2021 - 16:31
 

Tayfur’dan Erdoğan’a gönderme

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Antalya’da AKP’lilere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi

haberimizva.net- AKP’li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diplomasi Forumu ve Kemer’de bir otel açılışı için Antalya’ya geldi. Erdoğan’ın hal ve hareketlerini ti’ye alan İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “AKP genel başkanının  Antalya'daki partililerine kimyası bozuk hitabını görünce hoşuma gitti. Demek ki epey rahatsız etmişiz.. Daha neleeeeeer olacak neler.. Biz Koca yürekli Genel Başkanımız Meral Akşenher’e söz verdik.. Antalya'nın dağlarına taşlarına İYİ parti yazdıracağız” paylaşımında bulundu.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Antalya’da AKP’lilere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi

haberimizva.net- AKP’li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diplomasi Forumu ve Kemer’de bir otel açılışı için Antalya’ya geldi. Erdoğan’ın hal ve hareketlerini ti’ye alan İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “ AKP genel başkanının  Antalya'daki partililerine kimyası bozuk hitabını görünce hoşuma gitti. Demek ki epey rahatsız etmişiz.. Daha neleeeeeer olacak neler.. Biz Koca yürekli Genel Başkanımız Meral Akşenher’e söz verdik.. Antalya'nın dağlarına taşlarına İYİ parti yazdıracağız” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.