TDP’de Kaçar seçilmiş başkan

SİYASET 20.07.2021 - 12:31, Güncelleme: 20.07.2021 - 12:31
 

TDP’de Kaçar seçilmiş başkan

TDP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na atanan Erhan Kaçar, yapılan ilk kongrede bu kez seçilerek başkan oldu

haberimizvar.net- Türkiye Değişim Partisi Antalya İl örgütünün ilçelerdeki yapılanma çalışmaları sürerken, atamaları yapılan ilçelerde kongre süreci de başladı. Bu ilçelerden Muratpaşa’nın 1’inci Olağan Kongresi de önceki gün gerçekleştirildi. TDP Antalya İl Başkanlığı’nda yapılan kongrede, atanmış başkan Erhan Kaçar ve ekibi, oylama sonucu bu kez seçilerek işbaşına getirildi. Kongrede konuşan TDP Muratpaşa İlçe Başkanı Erhan Kaçar, Türkiye Değişim Partisi’nin ülke genelinde köklü bir değişim gerçekleştirerek toplumsal refahı önünü açacağını söyledi. Kaçar, “Bu değişime biz de Muratpaşa olarak katkı sağlayacağız” dedi. BÜYÜK KURULTAYA HAZIRLIK TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ da, ilçe yapılanmalarının devam ettiğini belirterek, “Şu ana kadar 7 ilçede atamalarımızı gerçekleştirdik ve Muratpaşa ile kongre sürecinin startını verdik. Diğer ilçelerimizi de Ağustos ortalarına kadar tamamlayarak büyük kurultaya katılacağız. Antalya değişime kararını vermiştir. Bunu partimize gösterilen teveccühten anlıyoruz. Büyük kurultayın ardından ilçe yapılanmalarımıza devam edecek ve yapılacak ilk seçime güçlü ve hazır gireceğiz” diye konuştu.
TDP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na atanan Erhan Kaçar, yapılan ilk kongrede bu kez seçilerek başkan oldu

haberimizvar.net- Türkiye Değişim Partisi Antalya İl örgütünün ilçelerdeki yapılanma çalışmaları sürerken, atamaları yapılan ilçelerde kongre süreci de başladı. Bu ilçelerden Muratpaşa’nın 1’inci Olağan Kongresi de önceki gün gerçekleştirildi. TDP Antalya İl Başkanlığı’nda yapılan kongrede, atanmış başkan Erhan Kaçar ve ekibi, oylama sonucu bu kez seçilerek işbaşına getirildi. Kongrede konuşan TDP Muratpaşa İlçe Başkanı Erhan Kaçar, Türkiye Değişim Partisi’nin ülke genelinde köklü bir değişim gerçekleştirerek toplumsal refahı önünü açacağını söyledi. Kaçar, “Bu değişime biz de Muratpaşa olarak katkı sağlayacağız” dedi.

BÜYÜK KURULTAYA HAZIRLIK
TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ da, ilçe yapılanmalarının devam ettiğini belirterek, “Şu ana kadar 7 ilçede atamalarımızı gerçekleştirdik ve Muratpaşa ile kongre sürecinin startını verdik. Diğer ilçelerimizi de Ağustos ortalarına kadar tamamlayarak büyük kurultaya katılacağız. Antalya değişime kararını vermiştir. Bunu partimize gösterilen teveccühten anlıyoruz. Büyük kurultayın ardından ilçe yapılanmalarımıza devam edecek ve yapılacak ilk seçime güçlü ve hazır gireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.