TDP'de kongre

YEREL 27.08.2021 - 10:59, Güncelleme: 27.08.2021 - 12:57
 

TDP'de kongre

TDP Antalya 1. Olağan İl Kongresi’nde başkanlığa seçilen Arman Karadağ, “Türkiye’nin sorunlarına çözüm olacak tek parti Türkiye Değişim Partisi’dir” dedi

HABERİMİZVAR-Türkiye Değişim Partisi (TDP) 1. Olağan Kongresi, partinin Aspendos Bulvarı’ndaki ‘İktidara Hazırlık Merkezi’nde yapıldı. İl yönetimi, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla çok sayıda delegenin katıldığı kongrede konuşan TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Türkiye’nin kangren haline gelmiş sorunlarının ancak Türkiye Değişim Partisi’nin iktidarıyla çözüm bulunabileceğini söyledi. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül önderliğinde oluşturulan genç ve dinamik kadroların iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Karadağ, “Çiftçinin, işçinin, memurun, emeklinin, gencin, yaşlının her kesimin umutlarını yeşerteceğiz” dedi.    İKTİDARA HAZIRIZ  Konuşmasında, son dönemlerde kamuoyunda sıkça gündeme getirilen ‘baskın seçim’ iddialarına da değinen Karadağ, “İlçe kongrelerimizin ardından il kongremizi de yaptık Eylül’ün 26’sında gerçekleştirilecek büyük kurultayımızı da tamamladıktan sonra adı baskın, erken veya normal ne olursa olsun her seçime hazırız. TDP olarak Türkiye’yi değiştirmeye hazırız, iktidara hazırız” diye konuştu. Karadağ’ın konuşmasının ardından seçime geçildi. Yapılan oylama sonunda delegelerin tamamının oyunu alan Arman Karadağ, TDP Antalya’nın seçilen ilk başkanı oldu.  
TDP Antalya 1. Olağan İl Kongresi’nde başkanlığa seçilen Arman Karadağ, “Türkiye’nin sorunlarına çözüm olacak tek parti Türkiye Değişim Partisi’dir” dedi

HABERİMİZVAR-Türkiye Değişim Partisi (TDP) 1. Olağan Kongresi, partinin Aspendos Bulvarı’ndaki ‘İktidara Hazırlık Merkezi’nde yapıldı. İl yönetimi, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla çok sayıda delegenin katıldığı kongrede konuşan TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Türkiye’nin kangren haline gelmiş sorunlarının ancak Türkiye Değişim Partisi’nin iktidarıyla çözüm bulunabileceğini söyledi. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül önderliğinde oluşturulan genç ve dinamik kadroların iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Karadağ, “Çiftçinin, işçinin, memurun, emeklinin, gencin, yaşlının her kesimin umutlarını yeşerteceğiz” dedi.

 

 İKTİDARA HAZIRIZ

 Konuşmasında, son dönemlerde kamuoyunda sıkça gündeme getirilen ‘baskın seçim’ iddialarına da değinen Karadağ, “İlçe kongrelerimizin ardından il kongremizi de yaptık Eylül’ün 26’sında gerçekleştirilecek büyük kurultayımızı da tamamladıktan sonra adı baskın, erken veya normal ne olursa olsun her seçime hazırız. TDP olarak Türkiye’yi değiştirmeye hazırız, iktidara hazırız” diye konuştu. Karadağ’ın konuşmasının ardından seçime geçildi. Yapılan oylama sonunda delegelerin tamamının oyunu alan Arman Karadağ, TDP Antalya’nın seçilen ilk başkanı oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.