Tedavisi nerede devam edecek?

GÜNDEM 19.11.2020 - 16:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Tedavisi nerede devam edecek?

Akdeniz Üniversitesi yönetimi tarafından bir hafta sonra taburcu edileceği açıklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavisinin Almanya’da devam edeceği iddia edildi.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, tedavisi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 10 gün içinde taburcu olabileceğini açıklamıştı. Özkan, Böcek’in oturur vaziyette rahatça durduğunu, normal olarak beslendiğini ve kendisine yoğun bir fizik tedavi uygulandığını söyledi.  TEDAVİSİ ALMANYA’DA DEVAM EDECEK Üniversitenin açıklamasının ardından Böcek’in taburcu olduktan sonra nereye gideceği konuşulmaya başlandı. Koronavirüsün ardından akciğerlerinde oluşan rahatsızlık nedeniyle hayli yıpranan ve bacaklarının tutmadığı belirtilen Böcek’in Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden taburcu olduktan sonra Almanya’daki özel bir hastaneye götürüleceği iddia edildi.  ÜNİVERSİTE YETERSİZ KALDI  Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin özellikle fizik tedavi konusunda yetersiz kaldığı gerekçesiyle böyle bir karar alındığı ve hastaneden oda ayırtıldığı belirtildi. Bahsi geçen özel hastanede daha önce başına kurşun isabet eden şarkıcı İbrahim Tatlıses de tedavi görmüştü.         
Akdeniz Üniversitesi yönetimi tarafından bir hafta sonra taburcu edileceği açıklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavisinin Almanya’da devam edeceği iddia edildi.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, tedavisi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 10 gün içinde taburcu olabileceğini açıklamıştı. Özkan, Böcek’in oturur vaziyette rahatça durduğunu, normal olarak beslendiğini ve kendisine yoğun bir fizik tedavi uygulandığını söyledi. 

TEDAVİSİ ALMANYA’DA DEVAM EDECEK
Üniversitenin açıklamasının ardından Böcek’in taburcu olduktan sonra nereye gideceği konuşulmaya başlandı. Koronavirüsün ardından akciğerlerinde oluşan rahatsızlık nedeniyle hayli yıpranan ve bacaklarının tutmadığı belirtilen Böcek’in Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden taburcu olduktan sonra Almanya’daki özel bir hastaneye götürüleceği iddia edildi. 
ÜNİVERSİTE YETERSİZ KALDI 
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin özellikle fizik tedavi konusunda yetersiz kaldığı gerekçesiyle böyle bir karar alındığı ve hastaneden oda ayırtıldığı belirtildi. Bahsi geçen özel hastanede daha önce başına kurşun isabet eden şarkıcı İbrahim Tatlıses de tedavi görmüştü. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.