Tehdit ediliyoruz

GÜNDEM 08.06.2022 - 12:23, Güncelleme: 08.06.2022 - 12:23
 

Tehdit ediliyoruz

Beşkonak'ta mermer ocağı yapımına karşı dava açan Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan, "AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, 'Mayına basacaksın' diyerek, başka bir AKP'li vekilin danışmanı ise, 'Sonun Büyüknohutçu gibi olacak' sözleriyle beni tehdit etti" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan, bölgede açılmak istenen mermer ocaklarına karşı açılan dava süreci ve gelişmeler hakkında bilgi vermek için basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Antalya Barosu ile ortak hareket ettiklerini söyleyen Okudan, "Ne zaman ki bölgemizde kurulmak istenen mermer ocaklarına dur dedik ve hemşerilerimizi yalnız bırakmadık o zaman Toroslara gözlerini dikenler şerefle çalıştığım Orman Genel Müdürlüğü çatısı altında şahsımı çalıştırmayacaklarını, açtıkları soruşturmalar ve şikayetlerle dile getirdiler. Memleketimize sahip çıkıyorum, çıkıyoruz diye Rızkımla tehdit edildim. Aynı kişiler içeride bir kısım muhtarları ve rafting kooperatif başkanını bize karşı tavır aldırmak suretiyle halkımızı yalnız bırakarak bölgemizden istediklerini almak istediler. Ve biz memleketimizde açılmak istenen 3 ayrı lokasyon da farklı köylerde izni verilen mermer ocaklarına hemşerilerimizin iradesine sahip çıkarak izin vermedik, açılmamasına vesile olduk. Bir değil iki değil tam 3 adet mermer ocağına Beşkonak’ta 'dur' dedik" şeklinde konuştu.  AKP'LİLER BENİ TEHDİT ETTİ  Mermer Ocakları sebebiyle ardı ardına soruşturma geçirdiğini ve tehdit edildiğini söyleyen Okudan, "Memlekete sahip çıktığım için muhalefete çalışıyor diye kamuoyunda lanse edildim.  Mermer ocakları hakkında basına vermiş olduğum demeçler sebebiyle hakkımda en son kınama cezası da verildi. AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, direkt bana, 'mayınla oynuyorsun, dikkat et basma' tehdidinde bulundu. Yine AKP'li bir milletvekilinin danışmanı babamı arayarak, 'Oğlun devam ederse sonu Ali Ulvi Büyüknohutçu gibi olacak' sözleriyle gözümüzü korkutmaya çalıştı. Baskılar sonucu Orman Bölge Müdürlüğü'nden ayrılarak Muratpaşa Belediyesi'nde çalışmaya başladım" dedi.
Beşkonak'ta mermer ocağı yapımına karşı dava açan Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan, "AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, 'Mayına basacaksın' diyerek, başka bir AKP'li vekilin danışmanı ise, 'Sonun Büyüknohutçu gibi olacak' sözleriyle beni tehdit etti" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan, bölgede açılmak istenen mermer ocaklarına karşı açılan dava süreci ve gelişmeler hakkında bilgi vermek için basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Antalya Barosu ile ortak hareket ettiklerini söyleyen Okudan, "Ne zaman ki bölgemizde kurulmak istenen mermer ocaklarına dur dedik ve hemşerilerimizi yalnız bırakmadık o zaman Toroslara gözlerini dikenler şerefle çalıştığım Orman Genel Müdürlüğü çatısı altında şahsımı çalıştırmayacaklarını, açtıkları soruşturmalar ve şikayetlerle dile getirdiler. Memleketimize sahip çıkıyorum, çıkıyoruz diye Rızkımla tehdit edildim. Aynı kişiler içeride bir kısım muhtarları ve rafting kooperatif başkanını bize karşı tavır aldırmak suretiyle halkımızı yalnız bırakarak bölgemizden istediklerini almak istediler. Ve biz memleketimizde açılmak istenen 3 ayrı lokasyon da farklı köylerde izni verilen mermer ocaklarına hemşerilerimizin iradesine sahip çıkarak izin vermedik, açılmamasına vesile olduk. Bir değil iki değil tam 3 adet mermer ocağına Beşkonak’ta 'dur' dedik" şeklinde konuştu. 

AKP'LİLER BENİ TEHDİT ETTİ 
Mermer Ocakları sebebiyle ardı ardına soruşturma geçirdiğini ve tehdit edildiğini söyleyen Okudan, "Memlekete sahip çıktığım için muhalefete çalışıyor diye kamuoyunda lanse edildim.  Mermer ocakları hakkında basına vermiş olduğum demeçler sebebiyle hakkımda en son kınama cezası da verildi. AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, direkt bana, 'mayınla oynuyorsun, dikkat et basma' tehdidinde bulundu. Yine AKP'li bir milletvekilinin danışmanı babamı arayarak, 'Oğlun devam ederse sonu Ali Ulvi Büyüknohutçu gibi olacak' sözleriyle gözümüzü korkutmaya çalıştı. Baskılar sonucu Orman Bölge Müdürlüğü'nden ayrılarak Muratpaşa Belediyesi'nde çalışmaya başladım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.