“Tek kelimelik ifadem olsun 6. kattan atlarım..!”

GÜNDEM 21.09.2019 - 15:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

“Tek kelimelik ifadem olsun 6. kattan atlarım..!”

MHP İl Başkanlığı’ndan istifa eden Mustafa Aksoy, www.haberimiz var.net’e çok özel açıklamalarda bulundu. Aksoy, “Türkiye genelinde tek kelimelik ifadem olsun 6. katta oturuyorum, buradan atlarım” dedi

haberimizvar.net MHP İl Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından gündemden düşmeyen ve son olarak Gazete Duvar’ın haberinde ‘silah kaçakçılığı nedeniyle ifadesine başvuruldu’ haberiyle ilgili olarak Mustafa Aksoy, www.haberimizvar.net’e çok özel açıklamalarda bulundu. Aksoy, 1.5 ay önce MHP Genel Merkezi’ne istifa talebinde bulunduğunu söyledi. HAKKIM HELAL OLSUN Aksoy açıklamasında şunları söyledi: “3,5 yıl partimin Antalya İl başkanlığı görevinde bulundu. Bırakın günümüzü 3,5 yıl içinde Gazipaşa’dan Kaş’a hatta Türkiye genelinde bir tek kelimelik ifadem varsa hakkım helal olsun. Ancak tek satırlık dahi ifadem yoktur. Türkiye genelinde tek satırlık ifadem olsun inanın 6. katta oturuyorum, buradan atlarım.” İSTİFA SÜRECİ İstifa sürecinden de söz eden Aksoy, “Yaklaşık 1.5 ay önce MHP Genel Merkezi’ne istifa talebimi ilettim. İstifamı sunduktan sonra geçtiğimiz hafta son il yönetimimle toplantımı yaptım, ardından da sosyal medya hesabımdan istifamı açıkladım. Orada Genel Başkanımızın hiçbir kararını sorgulamam cümlem her şeyi anlatıyor. Ben davamın her alanında görevimi sürdürürüm. Ancak konuyu farklı mecralara çekmenin mantığı yok. Ruhsatlı silah taşıyan bir insanı silah kaçakçılığıyla bağdaştırmanın anlamı yok. “ diye konuştu.
MHP İl Başkanlığı’ndan istifa eden Mustafa Aksoy, www.haberimiz var.net’e çok özel açıklamalarda bulundu. Aksoy, “Türkiye genelinde tek kelimelik ifadem olsun 6. katta oturuyorum, buradan atlarım” dedi

haberimizvar.net MHP İl Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından gündemden düşmeyen ve son olarak Gazete Duvar’ın haberinde ‘silah kaçakçılığı nedeniyle ifadesine başvuruldu’ haberiyle ilgili olarak Mustafa Aksoy, www.haberimizvar.net’e çok özel açıklamalarda bulundu. Aksoy, 1.5 ay önce MHP Genel Merkezi’ne istifa talebinde bulunduğunu söyledi.

HAKKIM HELAL OLSUN

Aksoy açıklamasında şunları söyledi: “3,5 yıl partimin Antalya İl başkanlığı görevinde bulundu. Bırakın günümüzü 3,5 yıl içinde Gazipaşa’dan Kaş’a hatta Türkiye genelinde bir tek kelimelik ifadem varsa hakkım helal olsun. Ancak tek satırlık dahi ifadem yoktur. Türkiye genelinde tek satırlık ifadem olsun inanın 6. katta oturuyorum, buradan atlarım.”

İSTİFA SÜRECİ

İstifa sürecinden de söz eden Aksoy, “Yaklaşık 1.5 ay önce MHP Genel Merkezi’ne istifa talebimi ilettim. İstifamı sunduktan sonra geçtiğimiz hafta son il yönetimimle toplantımı yaptım, ardından da sosyal medya hesabımdan istifamı açıkladım. Orada Genel Başkanımızın hiçbir kararını sorgulamam cümlem her şeyi anlatıyor. Ben davamın her alanında görevimi sürdürürüm. Ancak konuyu farklı mecralara çekmenin mantığı yok. Ruhsatlı silah taşıyan bir insanı silah kaçakçılığıyla bağdaştırmanın anlamı yok. “ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.