Teknokent ve Astek genel kurulu yapıldı

EĞİTİM 29.08.2019 - 17:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Teknokent ve Astek genel kurulu yapıldı

Akdeniz Üniversitesi'nin ar-ge, inovasyon, girişimcilik, üniversite sanayi iş birliği ve ticarileşmede dışa açılan kapısı olan Antalya Teknokent ve Antalya Sanayi Teknolojileri Şirketi'nin genel kurul toplantıları yapıldı

haberimizvar.net Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Altunkaya ve Prof. Dr. Erol Gürpınar'ın katılımıyla Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantılarında Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz, şirket sunum yaptı. İbrahim Yavuz, Antalya Sanayi Teknolojileri Şirketi'nin Antalya Teknokent Yönetici ve İşletici A.Ş. bünyesinde yer alan, tedarikçi firmalarının yeni pazar ve alternatif finansman kaynaklarını geliştirmek üzere çalışmalarına devam ettiğini belirtti. İbrahim Yavuz, Astek şirketinin iş modelinden, ulusal ve küresel yatırımcıların, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve üniversite akademisyenlerinin faydalanabileceğini belirtti. GELECEK HEDEFLERE HİZMET Batı Akdeniz Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin ekonomik gücünden, bölgedeki firmaların Ar-Ge projeleri ve patenlerinden, farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da bilgi veren Yavuz, Antalya Teknokent bünyesinde yer alan Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi'nin ve Prototip Atölyesi'nin, öğrenciler ve akademisyenler için projelerini yapabilecekleri önemli merkezler olduğunu belirtti. İbrahim Yavuz, Antalya Teknokent'in, bölgenin sahip olduğu coğrafi ve ekonomik özellikleri Ar-Ge ve inovasyon potansiyelini, girişimcilik ve akademik ekosistemini geliştirerek ülkemizin gelecek hedeflerine hizmet ettiğini vurguladı.
Akdeniz Üniversitesi'nin ar-ge, inovasyon, girişimcilik, üniversite sanayi iş birliği ve ticarileşmede dışa açılan kapısı olan Antalya Teknokent ve Antalya Sanayi Teknolojileri Şirketi'nin genel kurul toplantıları yapıldı

haberimizvar.net Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Altunkaya ve Prof. Dr. Erol Gürpınar'ın katılımıyla Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantılarında Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz, şirket sunum yaptı. İbrahim Yavuz, Antalya Sanayi Teknolojileri Şirketi'nin Antalya Teknokent Yönetici ve İşletici A.Ş. bünyesinde yer alan, tedarikçi firmalarının yeni pazar ve alternatif finansman kaynaklarını geliştirmek üzere çalışmalarına devam ettiğini belirtti. İbrahim Yavuz, Astek şirketinin iş modelinden, ulusal ve küresel yatırımcıların, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve üniversite akademisyenlerinin faydalanabileceğini belirtti.

GELECEK HEDEFLERE HİZMET

Batı Akdeniz Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin ekonomik gücünden, bölgedeki firmaların Ar-Ge projeleri ve patenlerinden, farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da bilgi veren Yavuz, Antalya Teknokent bünyesinde yer alan Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi'nin ve Prototip Atölyesi'nin, öğrenciler ve akademisyenler için projelerini yapabilecekleri önemli merkezler olduğunu belirtti. İbrahim Yavuz, Antalya Teknokent'in, bölgenin sahip olduğu coğrafi ve ekonomik özellikleri Ar-Ge ve inovasyon potansiyelini, girişimcilik ve akademik ekosistemini geliştirerek ülkemizin gelecek hedeflerine hizmet ettiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.