Telefonunu kapattı, izne çıktı

GÜNDEM 14.08.2021 - 10:19, Güncelleme: 14.08.2021 - 10:19
 

Telefonunu kapattı, izne çıktı

Korkuteli Belediye Başkanı İşlek, görevde olduğu 28 ay boyunca hiç tatil yapamadığını dile getirerek izne çıktı. İzne çıktığını sosyal medyadan duyuran İşlek, “10 gün boyunca ilçe dışında olacağım ve maalesef telefonlarınıza cevap veremeyeceğim” dedi.

haberimizvar.net-  Antalya’da Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından tatile çıktığını duyurdu. 10 günlük tatil boyunca telefonlara cevap vermeyeceğini belirten İşlek, acil durumlardan aranması için Belediye Başkan Vekili Muharrem Akten’in telefon numarasını verdi.  28 AYDIR DİNLENME FIRSATI OLMADI  Başkan İşler sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı: “Çok kıymetli hemşerilerim; malumunuz 28 aydır görev yapmaktayım. Geçen sene ailemle tatil ve dinlenme niyetimiz üzücü bir kaza sonucu maalesef olmamıştı. Ardından geçen ayın 11'inde Kırkpınar’da gerçekleşen kaza sonucu sol omzumda 2 kırıkla doktorlar 3 haftalık bir dinlenme vermişlerdi. Maalesef bunu da gerçekleştiremedim. Son olarak da Manavgat’ta yaşanan üzücü yangın afeti ile çalışmalarımız hızlı bir tempo ile devam etti”.   10 GÜN KENDİME ZAMAN AYIRACAĞIM  “Fiziki olarak dinlenme yapmam gerektiğinden müsaadeniz ile 10 gün kendime zaman ayıracağım. Bu 10 gün boyunca ilçe dışında olacağım ve maalesef telefonlarınıza cevap veremeyeceğim. Rutin belediye işlemleriniz için başkan yardımcılarımız ve ilgili müdürlerimiz sizlere hizmet vermeye devam ediyorlar. Acil bir durumda Başkan Vekilimiz Muharrem Akten’e ulaşabilirsiniz. Daha zinde ve daha hızlı bir şekilde görüşmek üzere haklarınızı helal ediniz”.  
Korkuteli Belediye Başkanı İşlek, görevde olduğu 28 ay boyunca hiç tatil yapamadığını dile getirerek izne çıktı. İzne çıktığını sosyal medyadan duyuran İşlek, “10 gün boyunca ilçe dışında olacağım ve maalesef telefonlarınıza cevap veremeyeceğim” dedi.

haberimizvar.net-  Antalya’da Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından tatile çıktığını duyurdu. 10 günlük tatil boyunca telefonlara cevap vermeyeceğini belirten İşlek, acil durumlardan aranması için Belediye Başkan Vekili Muharrem Akten’in telefon numarasını verdi.

 28 AYDIR DİNLENME FIRSATI OLMADI

 Başkan İşler sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı: “Çok kıymetli hemşerilerim; malumunuz 28 aydır görev yapmaktayım. Geçen sene ailemle tatil ve dinlenme niyetimiz üzücü bir kaza sonucu maalesef olmamıştı. Ardından geçen ayın 11'inde Kırkpınar’da gerçekleşen kaza sonucu sol omzumda 2 kırıkla doktorlar 3 haftalık bir dinlenme vermişlerdi. Maalesef bunu da gerçekleştiremedim. Son olarak da Manavgat’ta yaşanan üzücü yangın afeti ile çalışmalarımız hızlı bir tempo ile devam etti”. 

 10 GÜN KENDİME ZAMAN AYIRACAĞIM

 “Fiziki olarak dinlenme yapmam gerektiğinden müsaadeniz ile 10 gün kendime zaman ayıracağım. Bu 10 gün boyunca ilçe dışında olacağım ve maalesef telefonlarınıza cevap veremeyeceğim. Rutin belediye işlemleriniz için başkan yardımcılarımız ve ilgili müdürlerimiz sizlere hizmet vermeye devam ediyorlar. Acil bir durumda Başkan Vekilimiz Muharrem Akten’e ulaşabilirsiniz. Daha zinde ve daha hızlı bir şekilde görüşmek üzere haklarınızı helal ediniz”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.