Tencere tavalı eylem GEÇİNEMİYORUZ!

GÜNDEM 21.11.2021 - 16:03, Güncelleme: 21.11.2021 - 16:03
 

Tencere tavalı eylem GEÇİNEMİYORUZ!

Tüm Emekli - Sen Antalya Şubesi üst üste gelen zamları tencere tava ile protesto etti

haberimizvar.net- Tüm Emekli - Sen Antalya Şubesi üst üste gelen zamları tencere tava ile protesto etti. Attalos Heykeli önündeki eyleme CHP İl Başkanı Nuri Cengiz de destek verdi. Tüm Emekli Sen'den yapılan açıklamada, "Artık geçinemiyoruz. Ülke yaşanmaz hale geldi. Sesimizi duyurana kadar eyleme  devam edeceğiz" denildi.
Tüm Emekli - Sen Antalya Şubesi üst üste gelen zamları tencere tava ile protesto etti

haberimizvar.net-  Tüm Emekli - Sen Antalya Şubesi üst üste gelen zamları tencere tava ile protesto etti. Attalos Heykeli önündeki eyleme CHP İl Başkanı Nuri Cengiz de destek verdi. Tüm Emekli Sen'den yapılan açıklamada, "Artık geçinemiyoruz. Ülke yaşanmaz hale geldi. Sesimizi duyurana kadar eyleme  devam edeceğiz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.