Tenis Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.10.2023 - 12:14, Güncelleme: 30.10.2023 - 12:14
 

Tenis Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ile Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) iş birliğinde Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında 19 Ekim günü başlayan ve tek kategoride 415, çift kategoride ise 113 olmak üzere toplam 528 lisanslı sporcunun katılımı ile gerçekleşen ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'nda ödüller sahiplerini buldu.

haberimizvar.net-29 Ekim Pazar günü ATİK'Te gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını ANSİAD Tenis Komitesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Volkan yaptı. Konuşmasında geleneksel ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nın kuruluşundan bahseden Volkan, "ANSİAD Yönetim Kurulu'nda alınan karar ile birlikte bundan beş yıl önce Antalya'da ilk Cumhuriyet tenis turnuvamızı gerçekleştirdik. Antalya'daki hem tenis hem de spor severleri bir araya getirmemiz ANSİAD olarak bizlerin bu konudaki heyecanını artırdı ve bu heyecanla her yıl üyelerimiz ile birlikte turnuvamızı bir üst noktaya taşıdık. Bu yıl da turnuvamızı Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü iş birliğinde Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Tenis Federayonu ile beraber en yüksek puan olan 400 T kategorisinde yaparak taçlandırmış olduk. Bu bizim için çok kıymetli" dedi. ANSİAD olarak aynı heyecanla önümüzdeki yıllarda da tenis turnuvasını düzenlemeye devam edeceklerini belirten Volkan, turnuvaya katılım gösteren spor severlere ve turnuvanın gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti.  Konuşmasında “Bugün bizim ve ülkemiz adına çok özel bir günö diyen ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı “Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'mızı burada hep birlikte kutluyoruz. Bu anlamlı günde bizim beş sene önce tohumlarını ektiğimiz ve ANSİAD'ın kurumsal çalışmaları arasında yer alan tenis turnuvası Cumhuriyetimizin 100. yılında ulusal boyuta taşınmış, Türkiye Tenis Federasyonu takvimine alınması sağlanarak T400 puanlı sisteme geçirilmiştir. Ulusal olarak ilk kez gerçekleştirilmesinin ANSİAD camiasında çok önemli bir yeri var. Türkiye'nin dört bir yanından gelerek turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bu turnuvalar olabiliyor ve anlam taşıyor. Hepinize Cumhuriyetin bize katmış olduğu değerleri kaybetmediğimiz nice 100 yıllar diliyorum. Çağdaş bir Cumhuriyet için hepimizin yolu açık kılavuzu Mustafa Kemal Atatürk olsun" ifadelerini kullandı.  Açılış konuşmalarının ardından ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'nda dereceye giren sporculara ANSİAD üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 
Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ile Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) iş birliğinde Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında 19 Ekim günü başlayan ve tek kategoride 415, çift kategoride ise 113 olmak üzere toplam 528 lisanslı sporcunun katılımı ile gerçekleşen ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'nda ödüller sahiplerini buldu.

haberimizvar.net-29 Ekim Pazar günü ATİK'Te gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını ANSİAD Tenis Komitesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Volkan yaptı. Konuşmasında geleneksel ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nın kuruluşundan bahseden Volkan, "ANSİAD Yönetim Kurulu'nda alınan karar ile birlikte bundan beş yıl önce Antalya'da ilk Cumhuriyet tenis turnuvamızı gerçekleştirdik. Antalya'daki hem tenis hem de spor severleri bir araya getirmemiz ANSİAD olarak bizlerin bu konudaki heyecanını artırdı ve bu heyecanla her yıl üyelerimiz ile birlikte turnuvamızı bir üst noktaya taşıdık. Bu yıl da turnuvamızı Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü iş birliğinde Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Tenis Federayonu ile beraber en yüksek puan olan 400 T kategorisinde yaparak taçlandırmış olduk. Bu bizim için çok kıymetli" dedi. ANSİAD olarak aynı heyecanla önümüzdeki yıllarda da tenis turnuvasını düzenlemeye devam edeceklerini belirten Volkan, turnuvaya katılım gösteren spor severlere ve turnuvanın gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti. 

Konuşmasında “Bugün bizim ve ülkemiz adına çok özel bir günö diyen ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı “Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'mızı burada hep birlikte kutluyoruz. Bu anlamlı günde bizim beş sene önce tohumlarını ektiğimiz ve ANSİAD'ın kurumsal çalışmaları arasında yer alan tenis turnuvası Cumhuriyetimizin 100. yılında ulusal boyuta taşınmış, Türkiye Tenis Federasyonu takvimine alınması sağlanarak T400 puanlı sisteme geçirilmiştir. Ulusal olarak ilk kez gerçekleştirilmesinin ANSİAD camiasında çok önemli bir yeri var. Türkiye'nin dört bir yanından gelerek turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bu turnuvalar olabiliyor ve anlam taşıyor. Hepinize Cumhuriyetin bize katmış olduğu değerleri kaybetmediğimiz nice 100 yıllar diliyorum. Çağdaş bir Cumhuriyet için hepimizin yolu açık kılavuzu Mustafa Kemal Atatürk olsun" ifadelerini kullandı. 

Açılış konuşmalarının ardından ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'nda dereceye giren sporculara ANSİAD üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.