TGF Anadolu Buluşmaları Sivas’ta başlıyor

GÜNDEM 02.11.2023 - 15:21, Güncelleme: 02.11.2023 - 15:21
 

TGF Anadolu Buluşmaları Sivas’ta başlıyor

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Anadolu Buluşmaları programı 3-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Sivas’ta gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net- Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğindeki programa Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu, Trakya, KKTC ve Azerbaycan’dan 100’e yakın gazeteci katılacak. Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nin de 30’uncu kuruluş yıldönümünün kutlanacağı Anadolu Buluşmaları programında yerel basının sorunları tartışılacak, Milli Mücadelede önemli bir yere sahip olan Sivas’ın tarihi ve turistik yerleri de yerel basın temsilcilerine tanıtılacak. Program kapsamında Sivas Valisi, Sivas Belediye Başkanı ve diğer resmi ve özel kurum ziyaretleri de gerçekleştirilecek. HAKAN SEZERER: EV SAHLİPLİĞİ YAPMAKTAN MUTLUYUZ Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, Anadolu Buluşmaları programı kapsamında 100’e yakın gazeteciyi Sivas’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek, “Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nin 30. Yıl Kuruluş Yıldönümü ve Türkiye Yüzyılı 5. Anadolu Buluşmaları Kapsamında Türkiye ve Azerbaycan’dan katılacak 100 gazeteci meslektaşlarımızı doğal yaşantısı, kültürel değerleri, sosyal yapısı, mimarisi ve tarihi ile bir kültür Şehri olan Sivas’ta ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Anadolu Buluşmaları programı 3-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Sivas’ta gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net- Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğindeki programa Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu, Trakya, KKTC ve Azerbaycan’dan 100’e yakın gazeteci katılacak.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nin de 30’uncu kuruluş yıldönümünün kutlanacağı Anadolu Buluşmaları programında yerel basının sorunları tartışılacak, Milli Mücadelede önemli bir yere sahip olan Sivas’ın tarihi ve turistik yerleri de yerel basın temsilcilerine tanıtılacak.

Program kapsamında Sivas Valisi, Sivas Belediye Başkanı ve diğer resmi ve özel kurum ziyaretleri de gerçekleştirilecek.

HAKAN SEZERER: EV SAHLİPLİĞİ YAPMAKTAN MUTLUYUZ

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, Anadolu Buluşmaları programı kapsamında 100’e yakın gazeteciyi Sivas’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek, “Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nin 30. Yıl Kuruluş Yıldönümü ve Türkiye Yüzyılı 5. Anadolu Buluşmaları Kapsamında Türkiye ve Azerbaycan’dan katılacak 100 gazeteci meslektaşlarımızı doğal yaşantısı, kültürel değerleri, sosyal yapısı, mimarisi ve tarihi ile bir kültür Şehri olan Sivas’ta ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.