THY Genel Müdürlüğü'ne Ahmet Bolat atandı iddiası

EKONOMİ 27.01.2022 - 16:22, Güncelleme: 27.01.2022 - 16:22
 

THY Genel Müdürlüğü'ne Ahmet Bolat atandı iddiası

Havacılık sektöründeki haberleriyle bilinen İYİ Partili Ali Kıdık, istifa ettiğini öne sürdüğü Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın yerine Ahmet Bolat'ın getirildiğini söyledi.

haberimizvar.net-  THY'de yönetimden çok sayıda ismin istifa ettiği öne sürüldü. İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın yaptığı açıklamaya göre; THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan boşalan koltuğa, Türk Havacılık Uzay Sanayi (TUSAŞ) Başkanı Ahmet Bolat atandı. Aycı'nın yanısıra yönetim kurulundan 3 ismin daha istifa ettiği belirtiliyor. Aycı, ocak ayının başında Kazakistan'da akaryakıt fiyatlarına zam yapılmasının ardından başlayan ve hükümetin devrilmesinin ardından da devam eden protestolar nedeniyle mahsur kalmıştı. Kargo uçağı ile eşi ile birlikte Türkiye'ye geri dönen Aycı'nın ekip arkadaşlarını geride bırakması eleştirilere neden olmuştu.  Havacılık sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden Ali Kıdık, son duruma ilişkin şunları yazdı:  
Havacılık sektöründeki haberleriyle bilinen İYİ Partili Ali Kıdık, istifa ettiğini öne sürdüğü Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın yerine Ahmet Bolat'ın getirildiğini söyledi.

haberimizvar.net-  THY'de yönetimden çok sayıda ismin istifa ettiği öne sürüldü. İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın yaptığı açıklamaya göre; THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan boşalan koltuğa, Türk Havacılık Uzay Sanayi (TUSAŞ) Başkanı Ahmet Bolat atandı.

Aycı'nın yanısıra yönetim kurulundan 3 ismin daha istifa ettiği belirtiliyor.

Aycı, ocak ayının başında Kazakistan'da akaryakıt fiyatlarına zam yapılmasının ardından başlayan ve hükümetin devrilmesinin ardından da devam eden protestolar nedeniyle mahsur kalmıştı. Kargo uçağı ile eşi ile birlikte Türkiye'ye geri dönen Aycı'nın ekip arkadaşlarını geride bırakması eleştirilere neden olmuştu.

 Havacılık sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden Ali Kıdık, son duruma ilişkin şunları yazdı:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.