THY'de şok atama!

GÜNDEM 25.10.2023 - 17:01, Güncelleme: 25.10.2023 - 17:01
 

THY'de şok atama!

Türk Hava Yolları THY Uçuş İşletme Başkanlığı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı. THY Uçuş İşletme Başkanı ve Başpilot Murat Ersoy görevden alındı. İddiaya göre Ersoy'un yerine şikâyet ettiği yardımcısı getirildi.

haberimizvar.net- THY Uçuş İşletme Başkanı Başpilot Murat Ersoy görevden alındı, yerine yardımcısı getirildi. 2022 yılının Şubat ayından bu yana THY Uçuş İşletme Başkanı olarak görev yapan Boeing 777 kaptan pilotlarından Hüseyin Murat Ersoy'un yerine Uçuş İşletme Başkan Yardımcısı (Uçuş Operasyon) Bülent Ünalan getirildi. Başpilot Ünalan'ın yardımcılığına ise Şafak Başaran'ın getirildiği belirtildi.Bülent Ünalan, bu yılın Ocak ayında Uçuş İşletme Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti. GÖREVDEN ALINMA NEDENİ ŞİKAYET Mİ ? Patronlar Dünyası'nda yer alan iddialara göre Başpilot yardımcılığına atanan Kaptan Pilot Bülent Ünalan’dan rahatsız olan ve bu göreve getirilmesinden şikâyet eden Murat Ersoy yerini şikâyet ettiği Kaptan pilota bıraktı. Böylece THY’de önemli bir görev değişimi gerçekleşmiş oldu. Eskişehir Havacılık Yüksekokulu mezunu olan Murat Ersoy'un Boeing filosunda pilot olarak görevini sürdüreceği öğrenildi. THY'den konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şöyle denildi: Çalışma Arkadaşlarımız, İcra Komitesinin aldığı atama kararlarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Yeni görevlendirmeler doğrultusunda; Sn. Bülent ÜNALAN’ın Uçuş İşletme Başkanı (Başpilot) olarak atanmasına, Sn. Şafak BAŞARAN’ın Başkan Yardımcısı (Uçuş Operasyon) olarak atanmasına karar verilmiştir. Yeni görevlendirmelerin Ortaklığımıza ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.
Türk Hava Yolları THY Uçuş İşletme Başkanlığı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı. THY Uçuş İşletme Başkanı ve Başpilot Murat Ersoy görevden alındı. İddiaya göre Ersoy'un yerine şikâyet ettiği yardımcısı getirildi.

haberimizvar.net-  THY Uçuş İşletme Başkanı Başpilot Murat Ersoy görevden alındı, yerine yardımcısı getirildi. 2022 yılının Şubat ayından bu yana THY Uçuş İşletme Başkanı olarak görev yapan Boeing 777 kaptan pilotlarından Hüseyin Murat Ersoy'un yerine Uçuş İşletme Başkan Yardımcısı (Uçuş Operasyon) Bülent Ünalan getirildi.

Başpilot Ünalan'ın yardımcılığına ise Şafak Başaran'ın getirildiği belirtildi.Bülent Ünalan, bu yılın Ocak ayında Uçuş İşletme Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

GÖREVDEN ALINMA NEDENİ ŞİKAYET Mİ ?

Patronlar Dünyası'nda yer alan iddialara göre Başpilot yardımcılığına atanan Kaptan Pilot Bülent Ünalan’dan rahatsız olan ve bu göreve getirilmesinden şikâyet eden Murat Ersoy yerini şikâyet ettiği Kaptan pilota bıraktı. Böylece THY’de önemli bir görev değişimi gerçekleşmiş oldu. Eskişehir Havacılık Yüksekokulu mezunu olan Murat Ersoy'un Boeing filosunda pilot olarak görevini sürdüreceği öğrenildi.

THY'den konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

Çalışma Arkadaşlarımız,
İcra Komitesinin aldığı atama kararlarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.
Yeni görevlendirmeler doğrultusunda;
Sn. Bülent ÜNALAN’ın Uçuş İşletme Başkanı (Başpilot) olarak atanmasına,
Sn. Şafak BAŞARAN’ın Başkan Yardımcısı (Uçuş Operasyon) olarak atanmasına
karar verilmiştir.
Yeni görevlendirmelerin Ortaklığımıza ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.