THY'den yüzde 40 indirimli bilet kampanyası

EKONOMİ 21.05.2023 - 22:28, Güncelleme: 21.05.2023 - 22:28
 

THY'den yüzde 40 indirimli bilet kampanyası

Mayıs ayında THY, İstanbul ve Ankara gidiş-gelişli biletlerde indirim yapacağını açıkladı.

haberimizvar.net-  Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarda indirim kampanyası başlattığı duyurdu. Karara göre, 20-25 Mayıs arasında alınan ve 26-28 Mayıs'ta yapılacak İstanbul ve Ankara varışlı uçuşlar indirimli olacak. İstanbul ve Ankara çıkışlı uçuşlarda da bilet 20-26 Mayıs arasında alınıp, seyahat dönemi 29 Mayıs-4 Haziran arasında yapılıyorsa yüzde 40 indirim yapılacak.
Mayıs ayında THY, İstanbul ve Ankara gidiş-gelişli biletlerde indirim yapacağını açıkladı.

haberimizvar.net-  Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarda indirim kampanyası başlattığı duyurdu. Karara göre, 20-25 Mayıs arasında alınan ve 26-28 Mayıs'ta yapılacak İstanbul ve Ankara varışlı uçuşlar indirimli olacak.

İstanbul ve Ankara çıkışlı uçuşlarda da bilet 20-26 Mayıs arasında alınıp, seyahat dönemi 29 Mayıs-4 Haziran arasında yapılıyorsa yüzde 40 indirim yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.