TİP’in Antalya’daki halk buluşması salona sığmadı

SİYASET 20.11.2022 - 11:05, Güncelleme: 20.11.2022 - 11:05
 

TİP’in Antalya’daki halk buluşması salona sığmadı

Antalya’da binlerce kişi, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil'in katılımıyla gerçekleşen halk buluşmasında bir araya geldi. Salonun tamamen dolduğu buluşmada salona sığmayan yüzlerce kişi, etkinliği fuayeden dinlemek zorunda kaldı.

haberimizvar.net- TİP Antalya İl Başkanlığı’nın bugün Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği halk buluşmasında Erkan Baş ve Sera Kadıgil, Antalyalılarla buluştu. Çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin de katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını TİP Antalya İl Başkanı Yunus Başaran yaptı. Konuşmasında ¨Bu halkın sola, emeğe, özgürlüğe aç olduğunu bilirdik de, şimdi yeni bir ülkeyi birlikte kurabileceğimizi gördük¨ diyen Başaran, sözlerine şöyle devam etti: ¨Bu öyle sıradan bir buluşma değil. Dostlar alışverişte görsün diye yan yana gelmedik. Birbirimizin gazını alıp evimize dönelim diye buluşmadık. Türkiye İşçi Partisi’nin arkasında holdingler, sponsorlar yok ve olmayacak, biz yola bu temel ilkeyle çıktık. TİP’in arkasında sadece ve sadece çıkarsız, güzel günlere inanan insanların gücü var. Gelin bu gücü büyütelim bir avuç talancıdan kentimizi, ülkemizi birlikte kurtaralım.¨ SAHNEYİ İŞÇİLER ALDI Yunus Başaran’ın konuşmasının ardından sahneye ‘sömürüye ve adaletsizliğe dur’ diyen işçiler çıktı. Kumluca Belediyesi'nde greve giden ve taleplerini kabul ettiren işçilerden Hasan Girginel ve beyaz yakalı işçiler adına Mühendis Serap Çalık Uçuran, birer konuşma yaptı. BAŞ VE KADIGİL SORULARI YANITLADI Girginel ve Çalık’ın konuşmalarının ardından TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve TİP Sözcüsü Sera Kadıgil sahneye çıktı. Sözlerine coşkulu kalabalığa teşekkür ederek başlayan Erkan Baş, Türkiye’deki güncel sorunlara ve yaklaşan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Baş’ın ardından sözü alan Kadıgil de katılımcıların sorularını yanıtladı ve ardından tüm katılımcılara ve buluşmanın organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.  
Antalya’da binlerce kişi, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil'in katılımıyla gerçekleşen halk buluşmasında bir araya geldi. Salonun tamamen dolduğu buluşmada salona sığmayan yüzlerce kişi, etkinliği fuayeden dinlemek zorunda kaldı.

haberimizvar.net- TİP Antalya İl Başkanlığı’nın bugün Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği halk buluşmasında Erkan Baş ve Sera Kadıgil, Antalyalılarla buluştu. Çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin de katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını TİP Antalya İl Başkanı Yunus Başaran yaptı. Konuşmasında ¨Bu halkın sola, emeğe, özgürlüğe aç olduğunu bilirdik de, şimdi yeni bir ülkeyi birlikte kurabileceğimizi gördük¨ diyen Başaran, sözlerine şöyle devam etti:

¨Bu öyle sıradan bir buluşma değil. Dostlar alışverişte görsün diye yan yana gelmedik. Birbirimizin gazını alıp evimize dönelim diye buluşmadık. Türkiye İşçi Partisi’nin arkasında holdingler, sponsorlar yok ve olmayacak, biz yola bu temel ilkeyle çıktık. TİP’in arkasında sadece ve sadece çıkarsız, güzel günlere inanan insanların gücü var. Gelin bu gücü büyütelim bir avuç talancıdan kentimizi, ülkemizi birlikte kurtaralım.¨

SAHNEYİ İŞÇİLER ALDI

Yunus Başaran’ın konuşmasının ardından sahneye ‘sömürüye ve adaletsizliğe dur’ diyen işçiler çıktı. Kumluca Belediyesi'nde greve giden ve taleplerini kabul ettiren işçilerden Hasan Girginel ve beyaz yakalı işçiler adına Mühendis Serap Çalık Uçuran, birer konuşma yaptı.

BAŞ VE KADIGİL SORULARI YANITLADI

Girginel ve Çalık’ın konuşmalarının ardından TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve TİP Sözcüsü Sera Kadıgil sahneye çıktı. Sözlerine coşkulu kalabalığa teşekkür ederek başlayan Erkan Baş, Türkiye’deki güncel sorunlara ve yaklaşan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Baş’ın ardından sözü alan Kadıgil de katılımcıların sorularını yanıtladı ve ardından tüm katılımcılara ve buluşmanın organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.