TİP’ten coşkulu tanıtım

SİYASET 17.04.2023 - 12:35, Güncelleme: 17.04.2023 - 12:35
 

TİP’ten coşkulu tanıtım

TİP Antalya Milletvekili adaylarını Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde tanıttı

Haberimizvar - Türkiye İşçi Partisi (TİP) 28’inci Dönem Antalya Milletvekili aday tanıtımı Barış Atay, İrfan Değirmenci’nin katılımıyla Konyaaltı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı. Katılımın yüksek olduğu tanıtımda adaylar tek tek tanıtıldı. Açılış konuşmasını yapan TİP Antalya İl Başkanı Barış Özdemir, “Saray rejiminin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu düzen artık değişecek. Bunu değiştirmek için buradayız. Meclis senin diyeceksek yerelden başlamalıyız. Zengin adaylarla değil, bizimle eşit olanlarla başlayacak değişim. Milletvekili hastane patronu değil de sağlık emekçisi olduğunda başlayacak sağlık emekçileri için değişim. Milletvekili özel okul patronu değil de sözleşmeli öğretmen olduğunda başlayacak eğitim emekçileri için değişim” dedi   MESELE SADECE SEÇİM DEĞİL TİP İzmir Milletvekili Adayı İrfan Değirmenci de toplantıda etkili bir konuşma yaptı. Daha sonra söz alan Antalya Milletvekili Adayı Barış Atay ise, “Yüzyıllardır biz kolları, kanatları kırılan, umudu sürekli tüketilmeye çalışılan ama birarada yaşamayı başarabilen halklarız. Bu umut bu yüzden var mesela. Bakın tarihi bir dönemeçteyiz. Mesele sadece bir seçim değil. Antalya’dan gönderebileceğiniz kadar vekili göndereceksiniz, buna gerçekten inanıyorum. Sosyal medyada köpürtülüyor acaba ittifak işlemiyor mu? Hayır. Emek ve Özgürlük İttifakı olarak ne kadar çok vekil çıkaracaksak o kadar çok vekil çıkarıp beraber gideceği” dedi. TİP Antalya Milletvekili Adayları şu isimlerden oluştu: “Yunus Başaran, Barış Atay Mengüllüoğlu, Emire Ulutaş, Tuncay Koç, Emine Büyüknohutçu, Ayşe Bilge Kalın, Ezgi Altınkurt Sağlık, Kerim Uğur, Gülizar Kocadağ, Hasan Girginel, Ayfer Güneşhan, Ahmet Elataş, Betül Ürküten, Gamze Pelin Demircan, Bilge Erk, Leyla Çelebi, Mehmet Utkan Çobanoğlu.  
TİP Antalya Milletvekili adaylarını Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde tanıttı

Haberimizvar - Türkiye İşçi Partisi (TİP) 28’inci Dönem Antalya Milletvekili aday tanıtımı Barış Atay, İrfan Değirmenci’nin katılımıyla Konyaaltı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı. Katılımın yüksek olduğu tanıtımda adaylar tek tek tanıtıldı. Açılış konuşmasını yapan TİP Antalya İl Başkanı Barış Özdemir, “Saray rejiminin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu düzen artık değişecek. Bunu değiştirmek için buradayız. Meclis senin diyeceksek yerelden başlamalıyız. Zengin adaylarla değil, bizimle eşit olanlarla başlayacak değişim. Milletvekili hastane patronu değil de sağlık emekçisi olduğunda başlayacak sağlık emekçileri için değişim. Milletvekili özel okul patronu değil de sözleşmeli öğretmen olduğunda başlayacak eğitim emekçileri için değişim” dedi

 

MESELE SADECE SEÇİM DEĞİL

TİP İzmir Milletvekili Adayı İrfan Değirmenci de toplantıda etkili bir konuşma yaptı. Daha sonra söz alan Antalya Milletvekili Adayı Barış Atay ise, “Yüzyıllardır biz kolları, kanatları kırılan, umudu sürekli tüketilmeye çalışılan ama birarada yaşamayı başarabilen halklarız. Bu umut bu yüzden var mesela. Bakın tarihi bir dönemeçteyiz. Mesele sadece bir seçim değil. Antalya’dan gönderebileceğiniz kadar vekili göndereceksiniz, buna gerçekten inanıyorum. Sosyal medyada köpürtülüyor acaba ittifak işlemiyor mu? Hayır. Emek ve Özgürlük İttifakı olarak ne kadar çok vekil çıkaracaksak o kadar çok vekil çıkarıp beraber gideceği” dedi. TİP Antalya Milletvekili Adayları şu isimlerden oluştu: “Yunus Başaran, Barış Atay Mengüllüoğlu, Emire Ulutaş, Tuncay Koç, Emine Büyüknohutçu, Ayşe Bilge Kalın, Ezgi Altınkurt Sağlık, Kerim Uğur, Gülizar Kocadağ, Hasan Girginel, Ayfer Güneşhan, Ahmet Elataş, Betül Ürküten, Gamze Pelin Demircan, Bilge Erk, Leyla Çelebi, Mehmet Utkan Çobanoğlu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.