Tiyatro Akademisi 'Çizmeli Kedi'yi oynayacak

KÜLTÜR 28.09.2023 - 12:45, Güncelleme: 28.09.2023 - 12:45
 

Tiyatro Akademisi 'Çizmeli Kedi'yi oynayacak

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi’nin hazırladığı Çizmeli Kedi isimli çocuk oyunu, 1 Ekim Pazar günü saat 13 ve 15.00’te Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gösterilecek.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi tarafından geçtiğimiz sene sahneye koyulan ve çok sevilen müzikli ve danslı çocuk oyunu "Çizmeli Kedi" yeniden sahneleniyor. Dicle Alkan’ın yönettiği, Sebahattin Mutluer’in uyarladığı müzikli danslı çocuk oyunu, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde 1 Ekim Pazar günü saat 13 ve 15.00’te ücretsiz olarak sahnelenecek. Kültür ve sanata her zaman değer verdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Çocuklarımız bizler için çok değerli. Önceliğimiz onların yüzünü güldürmek. Tiyatro Akademimizin geçtiğimiz sene sahneye koyduğu Çizmeli Kedi oyunumuz minik izleyicilerimiz tarafından çok sevildi. Oyunu yeniden çocuklarımızla buluşturmak istedik. Keyifli seyirler dileriz” dedi.
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi’nin hazırladığı Çizmeli Kedi isimli çocuk oyunu, 1 Ekim Pazar günü saat 13 ve 15.00’te Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gösterilecek.
haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi tarafından geçtiğimiz sene sahneye koyulan ve çok sevilen müzikli ve danslı çocuk oyunu "Çizmeli Kedi" yeniden sahneleniyor. Dicle Alkan’ın yönettiği, Sebahattin Mutluer’in uyarladığı müzikli danslı çocuk oyunu, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde 1 Ekim Pazar günü saat 13 ve 15.00’te ücretsiz olarak sahnelenecek. Kültür ve sanata her zaman değer verdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı
Semih Esen, “Çocuklarımız bizler için çok değerli. Önceliğimiz onların yüzünü güldürmek. Tiyatro Akademimizin geçtiğimiz sene sahneye koyduğu Çizmeli Kedi
oyunumuz minik izleyicilerimiz tarafından çok sevildi. Oyunu yeniden çocuklarımızla buluşturmak istedik. Keyifli seyirler dileriz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.