TKH'nin Antalya Adayı Çakılkaya

SİYASET 22.02.2024 - 09:44, Güncelleme: 22.02.2024 - 09:44
 

TKH'nin Antalya Adayı Çakılkaya

Türkiye Komünist Hareketi (THK) Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Nimet Çakılkaya'yı aday gösterdi.

haberimizvar.net- Türkiye Komünist Hareketi (TKH) 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlere aralarında Antalya'nın da bulunduğu 80 ilde kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı. TKH'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Nimet Çakılkaya olduğu bildirildi. TKH'den yapılan açıklamada, "31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde emeği, laikliği, kamuculuğu ve sosyalizmi temsil eden TKH 80 ilde kendi adayları ile seçime girerken, yerel seçimlere emekçilerin çıkarları doğrultusunda siyasal mücadeleyi yükseltecek bir bilinçle hazırlanmaktadır. Önümüzdeki yerel seçimlerde başta emekçi halkımız olmak üzere, ülkenin bütün ilerici, cumhuriyetçi ve yurtseverlerine, işçilere, kadınlara, gençlere ve emeklilere sesleniyoruz; sağcılığa, yalana, talana, ranta ve gericiliğe mahkum değilsiniz" denildi.
Türkiye Komünist Hareketi (THK) Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Nimet Çakılkaya'yı aday gösterdi.

haberimizvar.net-  Türkiye Komünist Hareketi (TKH) 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlere aralarında Antalya'nın da bulunduğu 80 ilde kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı. TKH'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Nimet Çakılkaya olduğu bildirildi. TKH'den yapılan açıklamada, "31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde emeği, laikliği, kamuculuğu ve sosyalizmi temsil eden TKH 80 ilde kendi adayları ile seçime girerken, yerel seçimlere emekçilerin çıkarları doğrultusunda siyasal mücadeleyi yükseltecek bir bilinçle hazırlanmaktadır. Önümüzdeki yerel seçimlerde başta emekçi halkımız olmak üzere, ülkenin bütün ilerici, cumhuriyetçi ve yurtseverlerine, işçilere, kadınlara, gençlere ve emeklilere sesleniyoruz; sağcılığa, yalana, talana, ranta ve gericiliğe mahkum değilsiniz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.