TKP adayları Konyaaltı ve Kepez'de halkla buluştu

SİYASET 04.03.2024 - 16:45, Güncelleme: 04.03.2024 - 16:45
 

TKP adayları Konyaaltı ve Kepez'de halkla buluştu

Antalya Konyaaltı’nda ve Kepez’de Komünist Belediye Başkanı Adaylarının halkla buluşması gerçekleşti.

haberimizvar.net- Antalya Altınkum Semt Evi’nde TKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nazlı Ece Mutlu ve TKP Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Adayı Mümtaz Aktaş’ın katılımı ile halk toplantısı yapıldı. İlk olarak Konyaaltı Belediye Başkanı Adayı Mümtaz Aktaş’ın söz aldığı etkinlikte, rant için değil emekçiler için bir belediyecilik uygulanacağı vurgulandı. Konyaaltı’nın insan kaynağının da, olanaklarının da çok daha huzurlu, refah bir Konyaaltı için yeterli olduğunu ancak asıl problemin, kaynakların, halk için değil, zenginleri daha da zenginleştirmek için kullanıldığından bahseden Aktaş, Konyaaltı’nda yapacakları ilk işin tüm kaynakların halk için kullanılmasını sağlamak olduğundan bahsetti. Mümtaz Aktaş’tan sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nazlı Ece Mutlu söz aldı. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve bunun halk üzerindeki etkisinden bahseden Mutlu, seçimden sonra halkın yaşayabileceği sorunların ancak örgütlü bir halk yaratarak giderilebileceğini, TKP’nin bu örgütlülüğü sağlamaya çalıştığını, komünist belediyeciliğin halk için yegane seçenek olduğunu söyledi. Etkinlik Grup Memleket’in müzik dinletisi ile son buldu. TKP Kepez Belediye Başkanı Adayı Ozan Kapar ise Altınova Semt Evi’nde yapılan halk buluşmasında Türkiye'de 2 temel düşmanın holdingler ve tarikatlar olduğunun altını çizdi. Yerelliklerde de bu iki temel olgunun varlığını sürdürdüğünü ve TKP'nin tam da bu iki olguya karşı mücadele yürüttüğünü söyledi. İçinden geçtiğimiz sürecin sadece bir seçim süreci olmadığını aynı zamanda emek ve sermaye arasında bir mücadele süreci olduğunu da belirten Ozan Kapar 31 Mart sonrasında Türkiye'de emekçilerin karşılaşacağı yoksulluk ve hayat pahalılığı tablosuna karşı TKP'nin güç kazanması gerektiğini vurguladı.
Antalya Konyaaltı’nda ve Kepez’de Komünist Belediye Başkanı Adaylarının halkla buluşması gerçekleşti.

haberimizvar.net- Antalya Altınkum Semt Evi’nde TKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nazlı Ece Mutlu ve TKP Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Adayı Mümtaz Aktaş’ın katılımı ile halk toplantısı yapıldı. İlk olarak Konyaaltı Belediye Başkanı Adayı Mümtaz Aktaş’ın söz aldığı etkinlikte, rant için değil emekçiler için bir belediyecilik uygulanacağı vurgulandı. Konyaaltı’nın insan kaynağının da, olanaklarının da çok daha huzurlu, refah bir Konyaaltı için yeterli olduğunu ancak asıl problemin, kaynakların, halk için değil, zenginleri daha da zenginleştirmek için kullanıldığından bahseden Aktaş, Konyaaltı’nda yapacakları ilk işin tüm kaynakların halk için kullanılmasını sağlamak olduğundan bahsetti.

Mümtaz Aktaş’tan sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nazlı Ece Mutlu söz aldı. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve bunun halk üzerindeki etkisinden bahseden Mutlu, seçimden sonra halkın yaşayabileceği sorunların ancak örgütlü bir halk yaratarak giderilebileceğini, TKP’nin bu örgütlülüğü sağlamaya çalıştığını, komünist belediyeciliğin halk için yegane seçenek olduğunu söyledi. Etkinlik Grup Memleket’in müzik dinletisi ile son buldu.

TKP Kepez Belediye Başkanı Adayı Ozan Kapar ise Altınova Semt Evi’nde yapılan halk buluşmasında Türkiye'de 2 temel düşmanın holdingler ve tarikatlar olduğunun altını çizdi. Yerelliklerde de bu iki temel olgunun varlığını sürdürdüğünü ve TKP'nin tam da bu iki olguya karşı mücadele yürüttüğünü söyledi. İçinden geçtiğimiz sürecin sadece bir seçim süreci olmadığını aynı zamanda emek ve sermaye arasında bir mücadele süreci olduğunu da belirten Ozan Kapar 31 Mart sonrasında Türkiye'de emekçilerin karşılaşacağı yoksulluk ve hayat pahalılığı tablosuna karşı TKP'nin güç kazanması gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.