TKP'den Kepez için dayanışma çağrısı

GÜNDEM 15.02.2024 - 10:20, Güncelleme: 15.02.2024 - 10:25
 

TKP'den Kepez için dayanışma çağrısı

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Antalya'da yaşanan sel felaketinin en çok hasar verdiği Kepez'de selden olumsuz etkilenen aileler için dayanışma çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz gün Antalya’da aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel felaketi, kentin pek çok noktasını olumsuz etkilemiş; bir kişi hayatını kaybetmişti. Yaşanan sel felaketinin en çok hasar verdiği bölge Kepez ilçesi olurken, Kepez’in özellikle Güneş Mahallesi ağır bir tablo ile karşı karşıya kaldı. Çok sayıda ailenin taşkınlardan etkilendiği, ilk saatlerden bu yana elektriklerin kesildiği mahallede TKP Antalya İl Örgütü dayanışma çalışması başlattı. Mahallede yaşayan yurttaşların ve özellikle çocukların acil ihtiyaçları belirlendi. Selden etkilenen ailelere geçmiş olsun ve dayanışma dilekleri iletilirken bir yandan da çorba dağıtımı gerçekleştirildi. TKP Güneş Semt Evi, acil ihtiyaç listesini sosyal medya hesaplarından duyurdu.  
Türkiye Komünist Partisi (TKP) Antalya'da yaşanan sel felaketinin en çok hasar verdiği Kepez'de selden olumsuz etkilenen aileler için dayanışma çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz gün Antalya’da aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel felaketi, kentin pek çok noktasını olumsuz etkilemiş; bir kişi hayatını kaybetmişti. Yaşanan sel felaketinin en çok hasar verdiği bölge Kepez ilçesi olurken, Kepez’in özellikle Güneş Mahallesi ağır bir tablo ile karşı karşıya kaldı. Çok sayıda ailenin taşkınlardan etkilendiği, ilk saatlerden bu yana elektriklerin kesildiği mahallede TKP Antalya İl Örgütü dayanışma çalışması başlattı.

Mahallede yaşayan yurttaşların ve özellikle çocukların acil ihtiyaçları belirlendi. Selden etkilenen ailelere geçmiş olsun ve dayanışma dilekleri iletilirken bir yandan da çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

TKP Güneş Semt Evi, acil ihtiyaç listesini sosyal medya hesaplarından duyurdu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.