TOGG'a rengini Finike Portakalı versin

GÜNDEM 30.01.2024 - 12:32, Güncelleme: 30.01.2024 - 14:38
 

TOGG'a rengini Finike Portakalı versin

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Fahri Özen, "TOGG Turuncu Olsun' kampanyasını başlattıklarını belirterek, "TOGG'u coğrafi işaretli Finike Portakalımızın rengi ile buluşturmak istiyoruz" dedi. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ise, "Finike Portakalımızın turuncu rengini ülkemizin dört bir yanında görmek bize gurur verecektir" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi ziyaret etti. TOGG Turuncu olsun kampanyasıyla ilgili KUTSO’nun başlattığı kampanyayı anlatan KUTSO Başkanı Özen, “TOGG’u coğrafi işaretli Finike Portakalı’mızın rengi ile buluşturmak istiyoruz” dedi. TURUNCUMUZU TÜM YOLLARA TAŞIYALIM KUTSO tarafından başlatılan TOGG turuncu olsun kampanyasını büyük bir heyecanla desteklediklerini ifade eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “İlçemizin dünyaca ünlü coğrafi işaretli Finike Portakalımızın Turuncu rengini ülkemizin dört bir yanında görmek bizlere gurur verecektir. Finike’mizin turuncusunun pozitif enerjisini ilçemizden bütün yollarımıza birlikte yapacağımız güçlü kampanya ile yayacağız” şeklinde konuştu. İHRACATA ÖZZEL PROJE YAPMALIYIZ Ziyarette tarım sektörü ve Finike ekonomisi üzerine de görüşlerini belirten Başkan Mustafa Geyikçi, yapılacak işbirliği çalışmalarıyla bölgede yapılan tarımsal üretimin ihracata dönüşmesini sağlamak istediklerini belirtti. Finike’nin tarımsal üretim kapasitesinin çok yüksek olduğunu da belirten Başkan Geyikçi, “Bizler ürünlerimizin ağırlığını iç pazara ulaştırıyoruz. Ülkemizin her yerinde Finike’mizin ürünlerini sofralara ulaştırıyoruz. Ancak artık birlikte yeni çalışmalar yaparak ilçemizin ekonomik gücünü de artıracak ihracat çalışmalarına imza atmalıyız” diye konuştu. FİNİKE BUTİK TURİZM MERKEZİ OLMALI Finike’nin tarım ekonomisinin yanına turizm ekonomisini de koyması gerektiğini ve bu alanda özel çalışmalar yapmaları gerektiğini de dile getiren Başkan Geyikçi, butik turizmde örnek bir ilçe yaratmak istediklerini dile getirdi. Finike’nin butik turizm ile önemli bir sıçrama yapacağını ifade eden Başkan Mustafa Geyikçi, “KUTSO ile ilçemizdeki turizmi geliştirmek için işbirliği ve ortak projeler yürütmeliyiz. Antalya’nın tek Cittaslow kenti olan ilçemiz bu anlamda önemli bir konuma sahip. Önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalar ve projelerle Finike’yi butik turizmin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi. TOGG TURUNCU OLSUN, YOLLARIMIZ ENERJİ DOLSUN Finike’nin tarımsal üretimi ile çok önemli bir marka olduğunu dile getiren KUTSO Başkanı Fahri Özen, tarımdaki başarının turizme yansıması için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Finike’nin Batı Antalya’nın çok önemli bir lokomotifi olduğunu da belirten Başkan Özen, “Bizler Finike’nin gelişimi ve ekonomik anlamda yükselmesi için her zaman işbirliklerine ve ortak proje düzenlemeye hazırız. Finike bizim için her zaman çok özel olmuştur. Bu anlamda  biz de Türkiye’nin otomobili olan TOGG’a turuncu rengini bölgemizin gururu olan Finike Portakalı’mızın rengi versin istedik. Sloganımız da ‘TOGG turuncu olsun, yollarımız enerji dolsun’ oldu. Çünkü Finike Portakalı’mız tadıyla, rengiyle, vitaminiyle herkese enerji veriyor. Biz de istiyoruz ki TOGG’un turuncusu Finike Portakalı’ndan gelsin, bu enerjiyi tüm yollarımıza yayalım” dedi.
Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Fahri Özen, "TOGG Turuncu Olsun' kampanyasını başlattıklarını belirterek, "TOGG'u coğrafi işaretli Finike Portakalımızın rengi ile buluşturmak istiyoruz" dedi. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ise, "Finike Portakalımızın turuncu rengini ülkemizin dört bir yanında görmek bize gurur verecektir" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi ziyaret etti. TOGG Turuncu olsun kampanyasıyla ilgili KUTSO’nun başlattığı kampanyayı anlatan KUTSO Başkanı Özen, “TOGG’u coğrafi işaretli Finike Portakalı’mızın rengi ile buluşturmak istiyoruz” dedi.


TURUNCUMUZU TÜM YOLLARA TAŞIYALIM
KUTSO tarafından başlatılan TOGG turuncu olsun kampanyasını büyük bir heyecanla desteklediklerini ifade eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “İlçemizin dünyaca ünlü coğrafi işaretli Finike Portakalımızın Turuncu rengini ülkemizin dört bir yanında görmek bizlere gurur verecektir. Finike’mizin turuncusunun pozitif enerjisini ilçemizden bütün yollarımıza birlikte yapacağımız güçlü kampanya ile yayacağız” şeklinde konuştu.


İHRACATA ÖZZEL PROJE YAPMALIYIZ
Ziyarette tarım sektörü ve Finike ekonomisi üzerine de görüşlerini belirten Başkan Mustafa Geyikçi, yapılacak işbirliği çalışmalarıyla bölgede yapılan tarımsal üretimin ihracata dönüşmesini sağlamak istediklerini belirtti. Finike’nin tarımsal üretim kapasitesinin çok yüksek olduğunu da belirten Başkan Geyikçi, “Bizler ürünlerimizin ağırlığını iç pazara ulaştırıyoruz. Ülkemizin her yerinde Finike’mizin ürünlerini sofralara ulaştırıyoruz. Ancak artık birlikte yeni çalışmalar yaparak ilçemizin ekonomik gücünü de artıracak ihracat çalışmalarına imza atmalıyız” diye konuştu.


FİNİKE BUTİK TURİZM MERKEZİ OLMALI
Finike’nin tarım ekonomisinin yanına turizm ekonomisini de koyması gerektiğini ve bu alanda özel çalışmalar yapmaları gerektiğini de dile getiren Başkan Geyikçi, butik turizmde örnek bir ilçe yaratmak istediklerini dile getirdi. Finike’nin butik turizm ile önemli bir sıçrama yapacağını ifade eden Başkan Mustafa Geyikçi, “KUTSO ile ilçemizdeki turizmi geliştirmek için işbirliği ve ortak projeler yürütmeliyiz. Antalya’nın tek Cittaslow kenti olan ilçemiz bu anlamda önemli bir konuma sahip. Önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalar ve projelerle Finike’yi butik turizmin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.


TOGG TURUNCU OLSUN, YOLLARIMIZ ENERJİ DOLSUN
Finike’nin tarımsal üretimi ile çok önemli bir marka olduğunu dile getiren KUTSO Başkanı Fahri Özen, tarımdaki başarının turizme yansıması için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Finike’nin Batı Antalya’nın çok önemli bir lokomotifi olduğunu da belirten Başkan Özen, “Bizler Finike’nin gelişimi ve ekonomik anlamda yükselmesi için her zaman işbirliklerine ve ortak proje düzenlemeye hazırız. Finike bizim için her zaman çok özel olmuştur. Bu anlamda  biz de Türkiye’nin otomobili olan TOGG’a turuncu rengini bölgemizin gururu olan Finike Portakalı’mızın rengi versin istedik. Sloganımız da ‘ TOGG turuncu olsun, yollarımız enerji dolsun’ oldu. Çünkü Finike Portakalı’mız tadıyla, rengiyle, vitaminiyle herkese enerji veriyor. Biz de istiyoruz ki TOGG’un turuncusu Finike Portakalı’ndan gelsin, bu enerjiyi tüm yollarımıza yayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.