Tolga Cömertoğlu koli taşıdı

GÜNDEM 04.08.2021 - 16:53, Güncelleme: 04.08.2021 - 16:53
 

Tolga Cömertoğlu koli taşıdı

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği’nin orman yangınında zarar görenler için başlattığı yardım kampanyasına Tolga Cömertoğlu destek verdi. Cömertoğlu 07 Gençlik üyeleriyle yangın bölgelerinde yardım kolisi dağıttı.

 haberimizvar.net-  07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği, orman yangınında zarar gören ilçelere destek için  ‘Antalya için son nefesine kadar’ sloganıyla yardım kampanyası başlattı. Dernek üyeleri yardım paketlerini turizmci Tolga Cömertoğlu’yla birlikte Manavgat ve Gündoğmuş bölgelerinde ihtiyaç sahiplerine teslim etti.  AFET YERLERİNE TESLİM EDİLDİ  07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, “Günlerdir sahada ve yangın bölgesindeyiz. Çalışmalarımız sürecek. 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği olarak sevgili abimizin yardımlarını Manavgat ve Gündoğmuş bölgelerinde bulunan afet yerlerine teslim ettik” dedi. Güneyli sosyal medya hesabından da, “Bu memleket çok zengin insan gördü, çok abiyim diyenler gördü, ama senin gibisi bu memlekete bir daha gelmez afet bölgesini bizimle tek tek gezerek alevlerin içine korkusuzca giren adam gibi adam @TComertoglu iyi ki varsın korkusuz deli yürekli abim” paylaşımında bulundu.  İLK GÖZ AÇTIĞIMIZ YER ALANYA  Tolga Cömertoğlu ise Başkan Güneyli’nin paylaşımına, “Siz iyi ki varsınız şehrinin, vatanının delileri, yeri gelince hor görülseler de, değerleri bilinmese de; bir ömür arka sokaklarda yaşayıp her derdinde yılmadan hep en ön saflarda bu şehre vatana derman olmaya koşanları” diye yanıt verdi. Cömertoğlu konuyla ilgili başka bir paylaşımında da, “Eşim Manolyamın @ManolyaBarut baba memleketi Manavgat, ana memleketi Serik, benim ailemin turizmde ilk göz açtığı yer, ilk ekmeğimiz Alanya; benim yüreğimi de içine alarak yanıyor. Elimizden geldiğince yardım ediyoruz, ama Allah rızası için acil ihtiyacı olanlar buradan DM’den yazsınlar” dedi.  
07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği’nin orman yangınında zarar görenler için başlattığı yardım kampanyasına Tolga Cömertoğlu destek verdi. Cömertoğlu 07 Gençlik üyeleriyle yangın bölgelerinde yardım kolisi dağıttı.

 haberimizvar.net-  07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği, orman yangınında zarar gören ilçelere destek için  ‘Antalya için son nefesine kadar’ sloganıyla yardım kampanyası başlattı. Dernek üyeleri yardım paketlerini turizmci Tolga Cömertoğlu’yla birlikte Manavgat ve Gündoğmuş bölgelerinde ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

 AFET YERLERİNE TESLİM EDİLDİ

 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, “Günlerdir sahada ve yangın bölgesindeyiz. Çalışmalarımız sürecek. 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği olarak sevgili abimizin yardımlarını Manavgat ve Gündoğmuş bölgelerinde bulunan afet yerlerine teslim ettik” dedi. Güneyli sosyal medya hesabından da, “Bu memleket çok zengin insan gördü, çok abiyim diyenler gördü, ama senin gibisi bu memlekete bir daha gelmez afet bölgesini bizimle tek tek gezerek alevlerin içine korkusuzca giren adam gibi adam @TComertoglu iyi ki varsın korkusuz deli yürekli abim” paylaşımında bulundu.

 İLK GÖZ AÇTIĞIMIZ YER ALANYA

  Tolga Cömertoğlu ise Başkan Güneyli’nin paylaşımına, “Siz iyi ki varsınız şehrinin, vatanının delileri, yeri gelince hor görülseler de, değerleri bilinmese de; bir ömür arka sokaklarda yaşayıp her derdinde yılmadan hep en ön saflarda bu şehre vatana derman olmaya koşanları” diye yanıt verdi. Cömertoğlu konuyla ilgili başka bir paylaşımında da, “Eşim Manolyamın @ManolyaBarut baba memleketi Manavgat, ana memleketi Serik, benim ailemin turizmde ilk göz açtığı yer, ilk ekmeğimiz Alanya; benim yüreğimi de içine alarak yanıyor. Elimizden geldiğince yardım ediyoruz, ama Allah rızası için acil ihtiyacı olanlar buradan DM’den yazsınlar” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.