Topaloğlu nereye koşuyor?

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.09.2019 - 17:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Topaloğlu nereye koşuyor?

Yerel seçimler öncesi aday gösterilmeyince önce CHP’den ve sonra da AK Parti’den istifa eden Kemer Belediyesi’nin DSP’li Başkanı Necati Topaloğlu’nun transfer olmak adına 3 parti ile görüştüğü siyasi kulislere bomba gibi düştü

haberimizvar.net Son yerel seçimlerde partisi CHP’den belediye başkan adayı gösterilmeyince bir hafta içinde CHP, AK Parti ve DSP olmak üzere 3 parti değiştiren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, adeta kendine borsa yaratarak aynı anda farklı partilerle görüşme yapması siyasi kulislerde tepkilere neden oldu. SEÇİM DÖNEMİNDE DE YAPTI Topaloğlu, seçimlerden önce CHP’den aday gösterilmeyi umutla beklemesine rağmen bilindiği üzere yerine mevcut belediye başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediye Başkan Adayı açıklandı. Bunun üzerine partisi CHP’den istifa eden Topaloğlu, soluğu AK Parti’de aldı. AK Parti’nin ittifak yaptığı MHP’ye, geçtiğimiz yerel seçimlerde kazandığı ilçeleri vermesi üzerine Yusuf Üras’ın Cumhur İttifak’ı Kemer Belediye Başkanı adayı olarak açıklanmasıyla bu kez Topaloğlu, DSP’ye geçti. DSP’nin adayı olarak seçime giren Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkanı seçildi. CHP GENEL MERKEZ’E GİTTİ Kemer Belediye Başkanı seçilir seçilmez Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le birlikte CHP Genel Merkezi’ne giden Topaloğlu, DSP’den aday gösterilmediği partisine yeniden dönmek için parti yöneticileriyle görüştü. Tekrarlanan İstanbul yerel seçimlerinin ardından CHP’ye geçme sözü alan Topaloğlu, mutlu olarak Kemer’e döndü. AYNI ANDA AK PARTİ İLE CHP’den söz almasına rağmen eski alışkanlıklarını sürdüren Topaloğlu, AK Parti ile dirsek temasına girdi. Kemer Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Şeker ile ikili görüşmeler yaparak, AK Parti’ye transfer olma adına önemli adımlar atan Topaloğlu, Antalya’da etkin isimlerle bağlantı kurmak için siyasetini sürdürdü. AK Partililerle görüşmeler yaptığını dost sohbetlerinde dile getiren Topaloğlu, bununla da kalmadı. SON HAMLE İYİ PARTİ’YE Siyasi yorumlara göre; CHP ile flört eden, AK Parti’yle dans eden şimdi de İYİ Partili yöneticilerle transfer olma adına özel yemeklere katılan Kemer Belediyesi’nin DSP’li Başkanı Necati Topaloğlu’nun, CHP’den ve AK Parti’den söz almamışçasına İYİ Parti Antalya yöneticileriyle görüşme yapması siyasette; “Topaloğlu nereye koşuyor?” sorusunu da beraberinde getirdi.
Yerel seçimler öncesi aday gösterilmeyince önce CHP’den ve sonra da AK Parti’den istifa eden Kemer Belediyesi’nin DSP’li Başkanı Necati Topaloğlu’nun transfer olmak adına 3 parti ile görüştüğü siyasi kulislere bomba gibi düştü

haberimizvar.net Son yerel seçimlerde partisi CHP’den belediye başkan adayı gösterilmeyince bir hafta içinde CHP, AK Parti ve DSP olmak üzere 3 parti değiştiren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, adeta kendine borsa yaratarak aynı anda farklı partilerle görüşme yapması siyasi kulislerde tepkilere neden oldu.

SEÇİM DÖNEMİNDE DE YAPTI

Topaloğlu, seçimlerden önce CHP’den aday gösterilmeyi umutla beklemesine rağmen bilindiği üzere yerine mevcut belediye başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediye Başkan Adayı açıklandı. Bunun üzerine partisi CHP’den istifa eden Topaloğlu, soluğu AK Parti’de aldı. AK Parti’nin ittifak yaptığı MHP’ye, geçtiğimiz yerel seçimlerde kazandığı ilçeleri vermesi üzerine Yusuf Üras’ın Cumhur İttifak’ı Kemer Belediye Başkanı adayı olarak açıklanmasıyla bu kez Topaloğlu, DSP’ye geçti. DSP’nin adayı olarak seçime giren Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkanı seçildi.

CHP GENEL MERKEZ’E GİTTİ

Kemer Belediye Başkanı seçilir seçilmez Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le birlikte CHP Genel Merkezi’ne giden Topaloğlu, DSP’den aday gösterilmediği partisine yeniden dönmek için parti yöneticileriyle görüştü. Tekrarlanan İstanbul yerel seçimlerinin ardından CHP’ye geçme sözü alan Topaloğlu, mutlu olarak Kemer’e döndü.

AYNI ANDA AK PARTİ İLE

CHP’den söz almasına rağmen eski alışkanlıklarını sürdüren Topaloğlu, AK Parti ile dirsek temasına girdi. Kemer Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Şeker ile ikili görüşmeler yaparak, AK Parti’ye transfer olma adına önemli adımlar atan Topaloğlu, Antalya’da etkin isimlerle bağlantı kurmak için siyasetini sürdürdü. AK Partililerle görüşmeler yaptığını dost sohbetlerinde dile getiren Topaloğlu, bununla da kalmadı.

SON HAMLE İYİ PARTİ’YE

Siyasi yorumlara göre; CHP ile flört eden, AK Parti’yle dans eden şimdi de İYİ Partili yöneticilerle transfer olma adına özel yemeklere katılan Kemer Belediyesi’nin DSP’li Başkanı Necati Topaloğlu’nun, CHP’den ve AK Parti’den söz almamışçasına İYİ Parti Antalya yöneticileriyle görüşme yapması siyasette; “Topaloğlu nereye koşuyor?” sorusunu da beraberinde getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.