Toplu ulaşıma 20 otobüs desteği

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.12.2023 - 17:17, Güncelleme: 14.12.2023 - 17:17
 

Toplu ulaşıma 20 otobüs desteği

Kent içinde toplu ulaşımda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmayı amaçlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma filosuna 20 yeni otobüs ekledi. Çevre dostu yeni otobüslerin tanıtımı için düzenlenen törende konuşa Başkan Böcek, toplu ulaşımda görev yapmak üzere 23'ü kadın 50 yeni şoförün istihdam edildiğini söyledi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent içi toplu ulaşım için satın aldığı çağdaş ve çevre dostu 8,5 metrelik, 20 yeni otobüs; törenle toplu ulaşım hatlarında çalışmaya başladı. Başkan Muhittin Böcek, “Antalya'da ulaşımla ilgili sorun kalmayacak. Bunun için çalışıyoruz" dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi toplu taşımadaki araç filosunu 8,5 metrelik, 20 yeni kırmızı otobüs daha katarak güçlendirdi. Yeni otobüsler Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törenle tanıtıldı. Başkan Muhittin Böcek tarafından Büyükşehir Belediyesi önünde tanıtılan yeni otobüsler, özellikle dar sokakların bulunduğu mahallelere ulaşım kolaylığı sağlayacak. Otobüslerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Muhittin Böcek, resmi plakalı 20 yeni halk otobüsünün bugün itibarıyla Antalya toplu taşıma sisteminde hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Otobüslerin maliyetinin 90 milyon liranın üstünde olduğunu kaydeden Başkan Böcek, “Amacımız taşıyanların da taşınanların da memnun olması. Daha önce 12 metrelik 60 otobüs ve 2 elektrikli otobüs almıştık. 12 metrelik otobüslerin giremediği bazı dar sokakların olduğu mahallelerimiz vardı. Yeni aldığımız 8,5 metrelik otobüslerimizle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Otobüslerin maliyeti 90 milyon liranın üstünde . Yeni otobüslerimiz Antalya'mıza ve ulaşım esnafımıza hayırlı olsun. Kazasız belasız yolculuklar diliyorum" diye konuştu. ULAŞIMLA İLGİLİ SORUN KALMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ Antalya'da ulaşımla ilgili sorun kalmaması için çalıştıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Özel halk otobüsleriyle beraber günlük 500'ün üzerinde aracımız çalışıyor. Sayın valimiz ile ulaşıma ilişkin bir toplantı yapmıştık. Kurum ve kuruluşlarla birlikte Antalya ulaşımını çözmek mecburiyetindeyiz. Antalya'da ulaşımla ilgili sorun kalmayacak. Beş merkez ilçemizde bugüne kadar belediye otobüsleri ve özel halk otobüsleriyle beraber 73 milyon 163 kişiyi taşımışız. Önümüzdeki süreçle ilgili hem özel halk otobüsleri memnun olacak zaten bizim arkadaşlarımız da onlarla beraber çalışmalarımızı aynı azim ve karanlıkta devam edeceğiz" dedi. Başkan Böcek daha sonra şoförlerin de içinde olduğu yeni otobüslerden birinin direksiyon başına geçerek belediye önünde kısa bir tur attı. 23'ü kadın olmak üzere 50 şoförün istihdam edildiği yeni otobüsler törenin ardından ulaşımda hizmet vermeye başladı. 
Kent içinde toplu ulaşımda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmayı amaçlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma filosuna 20 yeni otobüs ekledi. Çevre dostu yeni otobüslerin tanıtımı için düzenlenen törende konuşa Başkan Böcek, toplu ulaşımda görev yapmak üzere 23'ü kadın 50 yeni şoförün istihdam edildiğini söyledi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent içi toplu ulaşım için satın aldığı çağdaş ve çevre dostu 8,5 metrelik, 20 yeni otobüs; törenle toplu ulaşım hatlarında çalışmaya başladı. Başkan Muhittin Böcek, “Antalya'da ulaşımla ilgili sorun kalmayacak. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi toplu taşımadaki araç filosunu 8,5 metrelik, 20 yeni kırmızı otobüs daha katarak güçlendirdi. Yeni otobüsler Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törenle tanıtıldı. Başkan Muhittin Böcek tarafından Büyükşehir Belediyesi önünde tanıtılan yeni otobüsler, özellikle dar sokakların bulunduğu mahallelere ulaşım kolaylığı sağlayacak.

Otobüslerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Muhittin Böcek, resmi plakalı 20 yeni halk otobüsünün bugün itibarıyla Antalya toplu taşıma sisteminde hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Otobüslerin maliyetinin 90 milyon liranın üstünde olduğunu kaydeden Başkan Böcek, “Amacımız taşıyanların da taşınanların da memnun olması. Daha önce 12 metrelik 60 otobüs ve 2 elektrikli otobüs almıştık. 12 metrelik otobüslerin giremediği bazı dar sokakların olduğu mahallelerimiz vardı. Yeni aldığımız 8,5 metrelik otobüslerimizle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Otobüslerin maliyeti 90 milyon liranın üstünde . Yeni otobüslerimiz Antalya'mıza ve ulaşım esnafımıza hayırlı olsun. Kazasız belasız yolculuklar diliyorum" diye konuştu.

ULAŞIMLA İLGİLİ SORUN KALMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Antalya'da ulaşımla ilgili sorun kalmaması için çalıştıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Özel halk otobüsleriyle beraber günlük 500'ün üzerinde aracımız çalışıyor. Sayın valimiz ile ulaşıma ilişkin bir toplantı yapmıştık. Kurum ve kuruluşlarla birlikte Antalya ulaşımını çözmek mecburiyetindeyiz. Antalya'da ulaşımla ilgili sorun kalmayacak. Beş merkez ilçemizde bugüne kadar belediye otobüsleri ve özel halk otobüsleriyle beraber 73 milyon 163 kişiyi taşımışız. Önümüzdeki süreçle ilgili hem özel halk otobüsleri memnun olacak zaten bizim arkadaşlarımız da onlarla beraber çalışmalarımızı aynı azim ve karanlıkta devam edeceğiz" dedi.

Başkan Böcek daha sonra şoförlerin de içinde olduğu yeni otobüslerden birinin direksiyon başına geçerek belediye önünde kısa bir tur attı. 23'ü kadın olmak üzere 50 şoförün istihdam edildiği yeni otobüsler törenin ardından ulaşımda hizmet vermeye başladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.