‘Topu taca atma’

SİYASET 10.01.2021 - 14:03, Güncelleme: 10.01.2021 - 14:03
 

‘Topu taca atma’

AKP Muratpaşa İlçe Başkanı'na sorular soruyoruz. Benim muhattabım sen değilsin diyor. Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal'a çağrıda bulunuyor.

haberimizvar.net Sen Ümit Uysal’ın ayarı dengi misin de seninle muhatap olacak? Kamu görevlisinin muhatabı kamu görevlisi siyasi temsilcinin muhatabı siyasi temsilcidir. Aylardır ilçe başkanısınız hala bunu öğrenemediniz! Amatörlük böyle bir şey herhalde... Ben örgütüm ve Antalya kamuoyu adına yanıtlanması çok kolay sorular sordum. Ancak benim sorularıma cevap veremeyip topu taca atıyorsunuz. Yalan yanlış sürekli açıklama yapıyorsunuz, 500 bin nüfuslu ilçemizin yoğun işleri var, bu işleri yapanlar bu sorumluluğu alanlar habire sizin bu ileri geri açıklamalarınızla uğraşamazlar. Bu tarz siyaset yerine ilçenin sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak bir yöntemi seçseydiniz daha çok muhatap alınır ve toplumun gözünde daha çok itibarı olan bir siyaset üretmiş olurdunuz. Siz sürekli parazit yapmayı siyaset sanıyorsunuz. Ancak yemezler! Siyaset insanlara daha iyi bir hayat sunmak için yapılır, halk bunu bekler. İktidardan da muhalefetten de fayda bekler somut katkı bekler. Hem siyasi denginizi kendi konumunuzu değerlendirmiyorsunuz hem de sorumluluğu ve işi olan insanları meşgul etmeye çalışıyorsunuz. İşinize bakın ve sorulan sorulara cevap verin. Bak hala merakla bekliyoruz! Milyonlarca insan yoksulluk, açlık sınırında yaşarken Ziraat Bankası tarafından Virgin adalarında bir şirkete verilen 1 Milyar 636 Milyonluk kredi neyin nesidir? Bizler tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağız! Cevap vermek size kalmış. Düne kadar ilçe başkanı siz değildiniz ancak bu görev size verildi ve siyaseten muhattabımız sizsiniz. Biz siyasi iktidara soracağız onun muhattabı olarak siz cevap vereceksiniz! Eğer öyle bir temsil yeteneğiniz ve siyasi birikiminiz yoksa veya verecek hiçbir cevabınız yoksa demagoji yapıp suyu bulandırmayın. Vatandaşın derdi ekmek, aş, iş, onurlu güvenceli bir gelecek. Gençlerin hayal kurma ihtimalini bile ortadan kaldırdınız.  Şüphe yok sizler koronavirüsten daha tehlikelisiniz! Becerebilirseniz aşılama başlayacak ve bu virüs belasından kurtulacağız. İlk seçimde de bu millet sizden güle oynaya kurtulacak! HASAN ŞAHİN CHP MURATPAŞA İLÇE BAŞKANI
AKP Muratpaşa İlçe Başkanı'na sorular soruyoruz. Benim muhattabım sen değilsin diyor. Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal'a çağrıda bulunuyor.

haberimizvar.net

Sen Ümit Uysal’ın ayarı dengi misin de seninle muhatap olacak?

Kamu görevlisinin muhatabı kamu görevlisi siyasi temsilcinin muhatabı siyasi temsilcidir.

Aylardır ilçe başkanısınız hala bunu öğrenemediniz! Amatörlük böyle bir şey herhalde...

Ben örgütüm ve Antalya kamuoyu adına yanıtlanması çok kolay sorular sordum. Ancak benim sorularıma cevap veremeyip topu taca atıyorsunuz.

Yalan yanlış sürekli açıklama yapıyorsunuz, 500 bin nüfuslu ilçemizin yoğun işleri var, bu işleri yapanlar bu sorumluluğu alanlar habire sizin bu ileri geri açıklamalarınızla uğraşamazlar.

Bu tarz siyaset yerine ilçenin sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak bir yöntemi seçseydiniz daha çok muhatap alınır ve toplumun gözünde daha çok itibarı olan bir siyaset üretmiş olurdunuz.

Siz sürekli parazit yapmayı siyaset sanıyorsunuz. Ancak yemezler!

Siyaset insanlara daha iyi bir hayat sunmak için yapılır, halk bunu bekler.

İktidardan da muhalefetten de fayda bekler somut katkı bekler.

Hem siyasi denginizi kendi konumunuzu değerlendirmiyorsunuz hem de sorumluluğu ve işi olan insanları meşgul etmeye çalışıyorsunuz.

İşinize bakın ve sorulan sorulara cevap verin.

Bak hala merakla bekliyoruz!

Milyonlarca insan yoksulluk, açlık sınırında yaşarken Ziraat Bankası tarafından Virgin adalarında bir şirkete verilen 1 Milyar 636 Milyonluk kredi neyin nesidir? Bizler tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağız! Cevap vermek size kalmış.

Düne kadar ilçe başkanı siz değildiniz ancak bu görev size verildi ve siyaseten muhattabımız sizsiniz. Biz siyasi iktidara soracağız onun muhattabı olarak siz cevap vereceksiniz! Eğer öyle bir temsil yeteneğiniz ve siyasi birikiminiz yoksa veya verecek hiçbir cevabınız yoksa demagoji yapıp suyu bulandırmayın. Vatandaşın derdi ekmek, aş, iş, onurlu güvenceli bir gelecek.

Gençlerin hayal kurma ihtimalini bile ortadan kaldırdınız. 

Şüphe yok sizler koronavirüsten daha tehlikelisiniz!

Becerebilirseniz aşılama başlayacak ve bu virüs belasından kurtulacağız. İlk seçimde de bu millet sizden güle oynaya kurtulacak!

HASAN ŞAHİN
CHP MURATPAŞA İLÇE BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.