Toroslar Basketbol ikinci tura kilitlendi

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 24.10.2023 - 17:23, Güncelleme: 24.10.2023 - 17:23
 

Toroslar Basketbol ikinci tura kilitlendi

Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol'un takım kaptanı Özge Kavurmacıoğlu, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Çekya temsilcisi KP Tany Brno'yu konuk edecekleri yarınki maçı kazanıp grupta üst üste ikinci galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

haberimizvar.net- Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda da forma giyen Özge Kavurmacıoğlu, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası H Grubu'nda KP Tany Brno ile Antalya Spor Salonu'nda yarın saat 18.00'de yapacakları mücadeleyi, değerlendirdi. Özge Kavurmacıoğlu, Avrupa Kupası'ndaki ikinci maçlarında Lüksemburg temsilcisi BBC Grengewald'i 18 Ekim'de Antalya Spor Salonu'nda 74-73 yenerek gruptaki ilk galibiyetlerini aldıklarını anımsattı. O karşılaşmayı son saniyede kazandıklarına değinen 30 yaşındaki basketbolcu, "Takım olarak sürekli kazanmaya odaklıyız. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Brno maçı da bizim için çok önemli. Mücadeleyi son saniyeye kadar bırakmıyoruz. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de altı maçta dört galibiyet elde ettik. Mağlubiyetleri kendimize yakıştıramıyoruz. Onun için daha çok çalışıyoruz." diye konuştu. Özge Kavurmacıoğlu, takımda herkesin çok istekli olduğunu vurguladı. Başantrenörleri Selen Erdem'in hırsının ve azminin kendilerine olumlu yansıdığını dile getiren Özge Kavurmacıoğlu, "Neler istediğini, saha içinde ne yapmamız gerektiğini biliyorum. Son günlerde hocamız fenomen oldu diyebilirim. Antrenmanlarımız ve maçlarımız güzel, keyifli geçiyor. Her geçen gün daha iyi olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.
Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol'un takım kaptanı Özge Kavurmacıoğlu, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Çekya temsilcisi KP Tany Brno'yu konuk edecekleri yarınki maçı kazanıp grupta üst üste ikinci galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

haberimizvar.net- Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda da forma giyen Özge Kavurmacıoğlu, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası H Grubu'nda KP Tany Brno ile Antalya Spor Salonu'nda yarın saat 18.00'de yapacakları mücadeleyi, değerlendirdi.

Özge Kavurmacıoğlu, Avrupa Kupası'ndaki ikinci maçlarında Lüksemburg temsilcisi BBC Grengewald'i 18 Ekim'de Antalya Spor Salonu'nda 74-73 yenerek gruptaki ilk galibiyetlerini aldıklarını anımsattı.

O karşılaşmayı son saniyede kazandıklarına değinen 30 yaşındaki basketbolcu, "Takım olarak sürekli kazanmaya odaklıyız. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Brno maçı da bizim için çok önemli. Mücadeleyi son saniyeye kadar bırakmıyoruz. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de altı maçta dört galibiyet elde ettik. Mağlubiyetleri kendimize yakıştıramıyoruz. Onun için daha çok çalışıyoruz." diye konuştu.

Özge Kavurmacıoğlu, takımda herkesin çok istekli olduğunu vurguladı.

Başantrenörleri Selen Erdem'in hırsının ve azminin kendilerine olumlu yansıdığını dile getiren Özge Kavurmacıoğlu, "Neler istediğini, saha içinde ne yapmamız gerektiğini biliyorum. Son günlerde hocamız fenomen oldu diyebilirim. Antrenmanlarımız ve maçlarımız güzel, keyifli geçiyor. Her geçen gün daha iyi olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.