Tramvayda başkan var!

GÜNDEM 23.12.2019 - 15:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tramvayda başkan var!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçen cumartesi günü de Aksu ilçesindeki bir programına gitmek için makam aracı yerine tramvayla gitti. Tramvaya yalnız binen Başkan Tütüncü’yü görenler, ‘tramvayda başkan var!’ diyerek şaşkınlığını ifade etti.

haberimizvar.net-Meydan durağından tramvaya binen Tütüncü, Aksu'ya kadar ayakta yolculuk yaptı. Tütüncü, yolculuk boyunca hal ve hatrını sorduğu hemşehrileriyle kentle ilgili sohbet etti. Vatandaşların şehirde yaşadığı sıkıntıları da dinleyen Başkan Tütüncü, dile getirilen sıkıntıları, muhatapları olan kurumlara ileteceğini, kendi belediyesiyle ilgili olanları da en kısa zamanda çözüme kavuşturacağını dile getirdi. SOHBET ETTİLER Belediye başkanlarının toplu ulaşım araçlarını kullanmasına alışık olmayan vatandaşlar ise Başkan Tütüncü'yü tramvayda görmenin şaşkınlığını yaşadı. Antalyalılar, Tütüncü ile yolculuk anlarını mobil telefonla çektikleri fotoğrafla hatıralaştırdı. Kent sakinleri, Tütüncü'nün halktan biri gibi tramvayda yolculuk yapmasından duydukları memnuniyeti sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla dile getirdi. ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ Bir vatandaş, Başkan Tütüncü'nün tramvay yolculuğu ile ilgili sosyal medya hesabından, “Önce durakta gördüm, yalnızdı. Galiba benzettim, dedim. Onu tanıyanlar tramvayda yer vermek istedi. 'Siz oturun böyle iyi' dedi. Herkese selam verip, herkesle aynı samimiyetle konuştu. Şaka gibi? Aksu tramvayında bir başkan. Halktan biri gibi. Aynı görüşte değilim ama kendisini kutluyorum" mesajını paylaştı. Başkan Tütüncü de “Yolculuk boyunca hemşehrilerimizle gönül gönüle güzel bir sohbeti paylaştık" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçen cumartesi günü de Aksu ilçesindeki bir programına gitmek için makam aracı yerine tramvayla gitti. Tramvaya yalnız binen Başkan Tütüncü’yü görenler, ‘tramvayda başkan var!’ diyerek şaşkınlığını ifade etti.

haberimizvar.net-Meydan durağından tramvaya binen Tütüncü, Aksu'ya kadar ayakta yolculuk yaptı. Tütüncü, yolculuk boyunca hal ve hatrını sorduğu hemşehrileriyle kentle ilgili sohbet etti. Vatandaşların şehirde yaşadığı sıkıntıları da dinleyen Başkan Tütüncü, dile getirilen sıkıntıları, muhatapları olan kurumlara ileteceğini, kendi belediyesiyle ilgili olanları da en kısa zamanda çözüme kavuşturacağını dile getirdi.

SOHBET ETTİLER

Belediye başkanlarının toplu ulaşım araçlarını kullanmasına alışık olmayan vatandaşlar ise Başkan Tütüncü'yü tramvayda görmenin şaşkınlığını yaşadı. Antalyalılar, Tütüncü ile yolculuk anlarını mobil telefonla çektikleri fotoğrafla hatıralaştırdı. Kent sakinleri, Tütüncü'nün halktan biri gibi tramvayda yolculuk yapmasından duydukları memnuniyeti sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla dile getirdi.

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Bir vatandaş, Başkan Tütüncü'nün tramvay yolculuğu ile ilgili sosyal medya hesabından, “Önce durakta gördüm, yalnızdı. Galiba benzettim, dedim. Onu tanıyanlar tramvayda yer vermek istedi. 'Siz oturun böyle iyi' dedi. Herkese selam verip, herkesle aynı samimiyetle konuştu. Şaka gibi? Aksu tramvayında bir başkan. Halktan biri gibi. Aynı görüşte değilim ama kendisini kutluyorum" mesajını paylaştı. Başkan Tütüncü de “Yolculuk boyunca hemşehrilerimizle gönül gönüle güzel bir sohbeti paylaştık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.