Trol saldırılarından bıkan Bilim Adamı Twitter hesabını kapattı

GÜNDEM 20.05.2020 - 16:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Trol saldırılarından bıkan Bilim Adamı Twitter hesabını kapattı

Korona virüse karşı aşı çalışmaları yürüten Prof. Dr. Ercvüment Ovalı ilk basamak testlerin başarıyla tamamlandığını açıklamıştı.

haberimizvar.net- "AK VE KARA TROLLERE YENİ İŞ KAPISI" Koronavirüs salgını ile topyekün mücadele ettiğimiz bu günlerde gözlerin çevrildiği isimlerden biri olan Prof. Ercüment Ovalı, dün sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı. Açıklamasında "Aşı çalışmamız 1. basamak testlerini geçti" diyen Ovalı, "Müjde ak ve kara trollere yeni iş kapısı, hadi eleştirin" şeklinde bir ifade kullandı. HESABINI KAPATTI   Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan Prof. Ovalı bu çıkış sonrası Twitter hesabını kapattı. Kaynak Yeniçağ: Trol saldırılarından bıkan Milli Bilim Adamı Prof. Ercüment Ovalı Twitter hesabını kapattı
Korona virüse karşı aşı çalışmaları yürüten Prof. Dr. Ercvüment Ovalı ilk basamak testlerin başarıyla tamamlandığını açıklamıştı.

haberimizvar.net-

"AK VE KARA TROLLERE YENİ İŞ KAPISI"

Koronavirüs salgını ile topyekün mücadele ettiğimiz bu günlerde gözlerin çevrildiği isimlerden biri olan Prof. Ercüment Ovalı, dün sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı. Açıklamasında "Aşı çalışmamız 1. basamak testlerini geçti" diyen Ovalı, "Müjde ak ve kara trollere yeni iş kapısı, hadi eleştirin" şeklinde bir ifade kullandı.

HESABINI KAPATTI

 

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan Prof. Ovalı bu çıkış sonrası Twitter hesabını kapattı.

ovali-twitter.jpg

Kaynak Yeniçağ: Trol saldırılarından bıkan Milli Bilim Adamı Prof. Ercüment Ovalı Twitter hesabını kapattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.