Troller bile çileden çıktı

GÜNDEM 04.07.2021 - 23:16, Güncelleme: 04.07.2021 - 23:16
 

Troller bile çileden çıktı

Hükümetin son zamları AKP’nin yılmaz savunucusu Tuğrul Selmanoğlu’nu bile çileden çıkardı. Selmanoğlu “Elektrik, doğalgaz ve LPG’ye zam yapan abiler... Suyu ve ekmeği unutmayın. Hatta havayı da ücrete bağlayın” diye isyan etti.

haberimizvar.net  AKP hükümeti temmuz ayının gelmesiyle peş peşe zamlar açıklamaya başladı. İlk önce elektriğe yüzde 15 daha sonra da doğalgaza yüzde 12 zam yapıldı. Yapılan zamlar zaten ekonomik anlamda zor günler geçiren vatandaşın sırtına bir yük daha yükledi. AKP’li isimler bile bu duruma itiraz etmeye başladı. AKP’nin her icraatını destekleyen isimlerden olan ve Tuğrul Selmanoğlu yapılan zamlara sitem etti.   AKP’Lİ YÖNETİCİLERE SESLENDİ   Tuğrul Selmanoğlu Diriliş Postası’ndaki “Zam(ansız)!” başlıklı yazıda AKP’li yöneticilere şöyle seslendi: “Ay sonunda hesabınıza 2 bin 825 TL 90 kuruş para geliyor. Bu paradan 1000 TL kira, 200 lira elektrik, 250 lira doğalgaz ücreti ödeyeceksiniz. Çocuklar okula yürüyerek gideceği için servis ücretine falan gerek yok, interneti zaten kullanmanıza gerek yok bir sürü gereksiz bilgi, o masrafınız da olmayacak. Eşiniz çamaşırı derede yeşil sabunla yıkadığı için deterjan masrafı da yok. Arabanız olmadığı için benzindir, yağdır, onlara da gerek yok. Cep telefonunu kullanmadığınız için o masraftan da yırttınız, 6 aylık oğlunuza doğar doğmaz tuvaletini haber vermeyi öğrettiğiniz için bez masrafı falan da yok”.   VATANDAŞIN SIKINTISI YALAN DEĞİL   “Geriye kalan para bin 375 lira 90 kuruş. Sizin eşinizin ve çocuklarınızın bir ayda yiyeceği 90 öğün için öğün başı 15 lira 28 kuruş, yani kişi ve öğün başı 3 lira 82 kuruş. Vallahi abiler... Siz bir ay böyle yaşasanız, sosyal medyaya girer devlete de hükümete de AK Parti’ye de veryansın edersiniz diyeceğim; ama telefonunuz da internetiniz de olmayacağı için hiçbir şey yapamazsınız... Önünüze sandığın konulacağı günü beklersiniz... Ülkemiz zor günlerden geçiyor, ekonomimiz Gezi’den bu yana üzerimize oynanan oyunların bedelini ödüyor, üstüne üstlük bir de pandemi süreci vurdu, bunların hepsi doğru. Ama vatandaşın çektiği sıkıntılar da yalan değil”.   HATTA HAVAYI DA ÜCRETE BAĞLAYIN   Selmanoğlu AKP’nin son zamlarıyla ilgili sitem dolu sözlerine sosyal medya platformu Twitter’da da devam etti. Yapılan zamlarla dalga geçen Selmanoğlu, “Elektrik ve doğalgaz ve LPG’ye zam yapan abiler... Suyu ve ekmeği unutmayın. Onlara da zam yapın... Hatta havayı da ücrete bağlayın, bakarsınız hala 2023’de bize oy vermeyi düşünen seçmen kalmıştır, onları da itelim CHP'nin kucağına” diye yazdı. AKP’lilerin yoğun eleştiri yağmuruna tutulan Selmanoğlu kendisine gelen eleştirilere, “Yapılan zamları eleştirdiğim için bana ihanet imasında bulunan klavye kahramanlarına sesleniyorum: Size tevazu göstermeyeceğim oğlum... Benim davamızı, devletimizi, Cumhurbaşkanımızı savunduğum yerlerde siz tankla bile gezmeye cesaret edemezsiniz... Hadi oradan!” sözleriyle karşılık verdi. 
Hükümetin son zamları AKP’nin yılmaz savunucusu Tuğrul Selmanoğlu’nu bile çileden çıkardı. Selmanoğlu “Elektrik, doğalgaz ve LPG’ye zam yapan abiler... Suyu ve ekmeği unutmayın. Hatta havayı da ücrete bağlayın” diye isyan etti.

haberimizvar.net

 AKP hükümeti temmuz ayının gelmesiyle peş peşe zamlar açıklamaya başladı. İlk önce elektriğe yüzde 15 daha sonra da doğalgaza yüzde 12 zam yapıldı. Yapılan zamlar zaten ekonomik anlamda zor günler geçiren vatandaşın sırtına bir yük daha yükledi. AKP’li isimler bile bu duruma itiraz etmeye başladı. AKP’nin her icraatını destekleyen isimlerden olan ve Tuğrul Selmanoğlu yapılan zamlara sitem etti.

 

AKP’Lİ YÖNETİCİLERE SESLENDİ

 

Tuğrul Selmanoğlu Diriliş Postası’ndaki “Zam(ansız)!” başlıklı yazıda AKP’li yöneticilere şöyle seslendi: “Ay sonunda hesabınıza 2 bin 825 TL 90 kuruş para geliyor. Bu paradan 1000 TL kira, 200 lira elektrik, 250 lira doğalgaz ücreti ödeyeceksiniz. Çocuklar okula yürüyerek gideceği için servis ücretine falan gerek yok, interneti zaten kullanmanıza gerek yok bir sürü gereksiz bilgi, o masrafınız da olmayacak. Eşiniz çamaşırı derede yeşil sabunla yıkadığı için deterjan masrafı da yok. Arabanız olmadığı için benzindir, yağdır, onlara da gerek yok. Cep telefonunu kullanmadığınız için o masraftan da yırttınız, 6 aylık oğlunuza doğar doğmaz tuvaletini haber vermeyi öğrettiğiniz için bez masrafı falan da yok”.

 

VATANDAŞIN SIKINTISI YALAN DEĞİL

 

“Geriye kalan para bin 375 lira 90 kuruş. Sizin eşinizin ve çocuklarınızın bir ayda yiyeceği 90 öğün için öğün başı 15 lira 28 kuruş, yani kişi ve öğün başı 3 lira 82 kuruş. Vallahi abiler... Siz bir ay böyle yaşasanız, sosyal medyaya girer devlete de hükümete de AK Parti’ye de veryansın edersiniz diyeceğim; ama telefonunuz da internetiniz de olmayacağı için hiçbir şey yapamazsınız... Önünüze sandığın konulacağı günü beklersiniz... Ülkemiz zor günlerden geçiyor, ekonomimiz Gezi’den bu yana üzerimize oynanan oyunların bedelini ödüyor, üstüne üstlük bir de pandemi süreci vurdu, bunların hepsi doğru. Ama vatandaşın çektiği sıkıntılar da yalan değil”.

 

HATTA HAVAYI DA ÜCRETE BAĞLAYIN

 

Selmanoğlu AKP’nin son zamlarıyla ilgili sitem dolu sözlerine sosyal medya platformu Twitter’da da devam etti. Yapılan zamlarla dalga geçen Selmanoğlu, “Elektrik ve doğalgaz ve LPG’ye zam yapan abiler... Suyu ve ekmeği unutmayın. Onlara da zam yapın... Hatta havayı da ücrete bağlayın, bakarsınız hala 2023’de bize oy vermeyi düşünen seçmen kalmıştır, onları da itelim CHP'nin kucağına” diye yazdı. AKP’lilerin yoğun eleştiri yağmuruna tutulan Selmanoğlu kendisine gelen eleştirilere, “Yapılan zamları eleştirdiğim için bana ihanet imasında bulunan klavye kahramanlarına sesleniyorum: Size tevazu göstermeyeceğim oğlum... Benim davamızı, devletimizi, Cumhurbaşkanımızı savunduğum yerlerde siz tankla bile gezmeye cesaret edemezsiniz... Hadi oradan!” sözleriyle karşılık verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.