TRT’ye günümüzün Goebbels’ini getirmişler

GÜNDEM 14.07.2021 - 16:54, Güncelleme: 14.07.2021 - 16:54
 

TRT’ye günümüzün Goebbels’ini getirmişler

TRT atamalarına tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, “TRT’ye günümüzün Goebbels’ini getirmişler. Hem muhafazakarlık yapıp, hem de kamunun imkanlarıyla, haramla beslenen ekiplerle devlet kurumlarına çöküyorlar” dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partinin Esnaf Masası heyetiyle birlikte Kocaeli’de esnaflar başta olmak üzere odaları, sivil toplum kuruluşlarını ve meslek örgütlerini ziyaret etti. Ziyaret öncesi gündeme dair açıklama yapan Veli Ağbaba, TRT atamalarını eleştirerek “TRT’ye günümüzün Goebbels’ini, yani Pergoleci’nin ekibini getirmişler. Hem muhafazakarlık yapıp hem de kamunun imkanlarıyla haramla beslenen ekiplerle devlet kurumlarına çöküyorlar. Hepsinin tek çıkış noktası, SETA Vakfı ve Pergoleci’nin ekibi” dedi. BUNLARIN EN SEVDİĞİ ŞEY DOLAR VE EURO Kocaeli Kandıra Belediyesi’nde gri pasaportla insan kaçırıldığını dile getiren Ağbaba, “Bu skandal, ilk olarak Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nde ortaya çıkmıştı. Adana Karataş’ta da mehter takımını yurtdışına yollamışlardı. İlginç olan ise Karataş’ta mehter takımı yoktu. Şimdi Kandıra Belediyesi’ni de kutluyorum. Onlar da pandemide 50 yaş ortalamasında insanları boksör olarak yollamış. Üstelik Kandıra Belediyesi’nin yurtdışına gönderdiği boksörler Kandıra’da yaşamıyor. Yazıklar olsun size. Belediye başkanı ‘benim haberim yok’ diyor. Senin imzanla bu iş yapılmış, bunu nasıl düşünmezsin. Bu iş parasız olmaz. Bunların en sevdiği şey, dolar ve Euro. Pasaportumuzun itibarını böyle bitirdiler” diye konuştu.  
TRT atamalarına tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, “TRT’ye günümüzün Goebbels’ini getirmişler. Hem muhafazakarlık yapıp, hem de kamunun imkanlarıyla, haramla beslenen ekiplerle devlet kurumlarına çöküyorlar” dedi.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partinin Esnaf Masası heyetiyle birlikte Kocaeli’de esnaflar başta olmak üzere odaları, sivil toplum kuruluşlarını ve meslek örgütlerini ziyaret etti. Ziyaret öncesi gündeme dair açıklama yapan Veli Ağbaba, TRT atamalarını eleştirerek “TRT’ye günümüzün Goebbels’ini, yani Pergoleci’nin ekibini getirmişler. Hem muhafazakarlık yapıp hem de kamunun imkanlarıyla haramla beslenen ekiplerle devlet kurumlarına çöküyorlar. Hepsinin tek çıkış noktası, SETA Vakfı ve Pergoleci’nin ekibi” dedi.

BUNLARIN EN SEVDİĞİ ŞEY DOLAR VE EURO

Kocaeli Kandıra Belediyesi’nde gri pasaportla insan kaçırıldığını dile getiren Ağbaba, “Bu skandal, ilk olarak Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nde ortaya çıkmıştı. Adana Karataş’ta da mehter takımını yurtdışına yollamışlardı. İlginç olan ise Karataş’ta mehter takımı yoktu. Şimdi Kandıra Belediyesi’ni de kutluyorum. Onlar da pandemide 50 yaş ortalamasında insanları boksör olarak yollamış. Üstelik Kandıra Belediyesi’nin yurtdışına gönderdiği boksörler Kandıra’da yaşamıyor. Yazıklar olsun size. Belediye başkanı ‘benim haberim yok’ diyor. Senin imzanla bu iş yapılmış, bunu nasıl düşünmezsin. Bu iş parasız olmaz. Bunların en sevdiği şey, dolar ve Euro. Pasaportumuzun itibarını böyle bitirdiler” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.