TÜİK’te operasyon

EKONOMİ 03.07.2021 - 23:42, Güncelleme: 03.07.2021 - 23:42
 

TÜİK’te operasyon

Açıkladığı enflasyon ve işsizlik rakamlarıyla ilgili manipülasyon yaptığı söylenen TÜİK’te 2 başkan yardımcısının görevden alındığı ve 3 yeni başkan yardımcısının atandığı duyuruldu. Ekonomist Uğur Gürses, mevcut iki başkan yardımcısının da açığa alındığını dile getirdi.

haberimizvar.net   Ekonomist Uğur Gürses, Türkiye İstatistik Kurumu’nda (TÜİK) bir dizi değişiklik yaşandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından TÜİK’te iki başkan yardımcısının görevden alındığını ve üç yeni başkan yardımcısının atanmış olduğunu duyuran Gürses, mevcut iki başkan yardımcısının da üzerindeki sorumluluklarının alındığını dile getirdi. “Bunu biri anlatacak mı?” diye soran Gürses, bir açıklama beklediğini söyledi.   ENFLASYON VE İŞSİZLİĞE YENİ ATAMA   Son günlerde açıkladığı enflasyon ve işsizlik rakamlarıyla ilgili verileriyle manipülasyon yaptığı eleştirilerine maruz kalan TÜİK’te bu değişimin arkasındaki amaç merak konusu oldu. Gürses konuyla ilgili, “TÜİK’te yine bir değişiklik olmuş; iki başkan yardımcısı görevden alınmış, üç yeni başkan yardımcısı atanmış. Mevcut iki başkan yardımcısının görev sorumlukları üzerlerinden alınarak, ulusal hesaplar, enflasyon ve iş gücü konuları yeni atananlara verilmiş. Bunu biri anlatacak mı?”” paylaşımı yaptı. 
Açıkladığı enflasyon ve işsizlik rakamlarıyla ilgili manipülasyon yaptığı söylenen TÜİK’te 2 başkan yardımcısının görevden alındığı ve 3 yeni başkan yardımcısının atandığı duyuruldu. Ekonomist Uğur Gürses, mevcut iki başkan yardımcısının da açığa alındığını dile getirdi.

haberimizvar.net

  Ekonomist Uğur Gürses, Türkiye İstatistik Kurumu’nda (TÜİK) bir dizi değişiklik yaşandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından TÜİK’te iki başkan yardımcısının görevden alındığını ve üç yeni başkan yardımcısının atanmış olduğunu duyuran Gürses, mevcut iki başkan yardımcısının da üzerindeki sorumluluklarının alındığını dile getirdi. “Bunu biri anlatacak mı?” diye soran Gürses, bir açıklama beklediğini söyledi.

 

ENFLASYON VE İŞSİZLİĞE YENİ ATAMA

 

Son günlerde açıkladığı enflasyon ve işsizlik rakamlarıyla ilgili verileriyle manipülasyon yaptığı eleştirilerine maruz kalan TÜİK’te bu değişimin arkasındaki amaç merak konusu oldu. Gürses konuyla ilgili, “TÜİK’te yine bir değişiklik olmuş; iki başkan yardımcısı görevden alınmış, üç yeni başkan yardımcısı atanmış. Mevcut iki başkan yardımcısının görev sorumlukları üzerlerinden alınarak, ulusal hesaplar, enflasyon ve iş gücü konuları yeni atananlara verilmiş. Bunu biri anlatacak mı?”” paylaşımı yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.