Tüm Bel Sen'den Böcek'e ziyaret

GÜNDEM 24.06.2022 - 15:14, Güncelleme: 24.06.2022 - 15:14
 

Tüm Bel Sen'den Böcek'e ziyaret

Tüm Bel Sen Şube Başkanı İlhan Karakurt ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti

haberimizvar.net- Tüm Bel Sen Şube Başkanı İlhan Karakurt ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Karakurt, ziyaretle ilgili olarak, "Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile samimi ve yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Başkanımız, ASAT'da  Sözleşmenin geçtiğimiz Ocak ayından itibaren tavan tutardan ödeneceğini, Asat emekçilerinin herhangi bir hak mahrumiyeti yaşamayacaklarını ifade etti. Bazı çevreler tarafından bu konuda yapılan spekülasyonları anlamsız bularak, sendikamız Tüm Bel-Sen'e teşekkür etti. Başkanımız, her daim diyalog yollarını açık tutarak her türlü sorunu birlikte çözeceğimizi belirtti. Tüm ASAT çalışanlarına selamlarını iletti. Karşılıklı olarak görüşmeden duyduğumuz memnuniyeti ifade ederek, sendikal çalışmalarımızda kolaylıklar diledi" paylaşımında bulundu.
Tüm Bel Sen Şube Başkanı İlhan Karakurt ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti

haberimizvar.net-  Tüm Bel Sen Şube Başkanı İlhan Karakurt ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Karakurt, ziyaretle ilgili olarak, "Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile samimi ve yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Başkanımız, ASAT'da  Sözleşmenin geçtiğimiz Ocak ayından itibaren tavan tutardan ödeneceğini, Asat emekçilerinin herhangi bir hak mahrumiyeti yaşamayacaklarını ifade etti. Bazı çevreler tarafından bu konuda yapılan spekülasyonları anlamsız bularak, sendikamız Tüm Bel-Sen'e teşekkür etti. Başkanımız, her daim diyalog yollarını açık tutarak her türlü sorunu birlikte çözeceğimizi belirtti. Tüm ASAT çalışanlarına selamlarını iletti. Karşılıklı olarak görüşmeden duyduğumuz memnuniyeti ifade ederek, sendikal çalışmalarımızda kolaylıklar diledi" paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.