Tüm Yerel-Sen Kurupınar'la devam

YEREL 05.12.2022 - 09:11, Güncelleme: 05.12.2022 - 09:11
 

Tüm Yerel-Sen Kurupınar'la devam

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (TÜM YEREL-SEN) Antalya Şubesi 4’üncü Olağan Genel Kurulu yüksek katılımla yapıldı. 3 dönemdir Şube Başkanı olan Demet Kurupınar, tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi.

haberimizvar.net- Tüm Yerel-Sen Antalya Şubesi 4’üncü Olağan Genel Kurulu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda Üyelerin yüksek katımı gerçekleşti. Şenlik havasında geçen genel kurulun açılış konuşmasını Tüm Yerel-Sen Genel İdari Sekreteri Savaş Çerkez yaptı.  Sendikal faaliyetlerin bir hizmet yarışı olduğunu ifade eden Çerkez,”Tüm şehirlerimizde olduğu gibi,  Antalya’da yürütülen emek mücadelesini, Genel Merkez olarak takdirle karşılıyoruz. Arkadaşlarımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi. Gündem maddelerinin okunmasının ardından Divan Kurulu Başkanlığına, sendikanın kurucu başkanlarından Cengiz Gülebay seçildi.  12 yıl önce atılan tohumun,  bugün koca bir çınaradönüştüğünü söyleyen Gülebay,”Bu güzel ve gurur verici bir tablo. İlk günden bu yana sendikamızın büyümesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. ” diye konuştu.  Yüksek Seçim Kurulu tarafından kurulan sandıkların açılmasının ardından Demet Kurupınar ve ekibi yeniden göreve seçildi. Demet Kurupınar başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Demet Kurupınar,  Güllü Deniz Ak, Tolga Tütüncü, Hasan Balık, Remzi Ayal, Mevlüt Ece ve Mustafa Pilavcu. Seçildikten sonra bir teşekkür konuşması yapan Demet Kurupınar, “Ben olarak değil biz olarak çıktığımız yolda yeni dönemde de, çalışan arkadaşlarımızın hakları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tarafıma ve ekip arkadaşlarıma destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (TÜM YEREL-SEN) Antalya Şubesi 4’üncü Olağan Genel Kurulu yüksek katılımla yapıldı. 3 dönemdir Şube Başkanı olan Demet Kurupınar, tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi.

haberimizvar.net- Tüm Yerel-Sen Antalya Şubesi 4’üncü Olağan Genel Kurulu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda Üyelerin yüksek katımı gerçekleşti. Şenlik havasında geçen genel kurulun açılış konuşmasını Tüm Yerel-Sen Genel İdari Sekreteri Savaş Çerkez yaptı.  Sendikal faaliyetlerin bir hizmet yarışı olduğunu ifade eden Çerkez,”Tüm şehirlerimizde olduğu gibi,  Antalya’da yürütülen emek mücadelesini, Genel Merkez olarak takdirle karşılıyoruz. Arkadaşlarımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Gündem maddelerinin okunmasının ardından Divan Kurulu Başkanlığına, sendikanın kurucu başkanlarından Cengiz Gülebay seçildi.  12 yıl önce atılan tohumun,  bugün koca bir çınaradönüştüğünü söyleyen Gülebay,”Bu güzel ve gurur verici bir tablo. İlk günden bu yana sendikamızın büyümesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. ” diye konuştu.

 Yüksek Seçim Kurulu tarafından kurulan sandıkların açılmasının ardından Demet Kurupınar ve ekibi yeniden göreve seçildi. Demet Kurupınar başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Demet Kurupınar,  Güllü Deniz Ak, Tolga Tütüncü, Hasan Balık, Remzi Ayal, Mevlüt Ece ve Mustafa Pilavcu.

Seçildikten sonra bir teşekkür konuşması yapan Demet Kurupınar, “Ben olarak değil biz olarak çıktığımız yolda yeni dönemde de, çalışan arkadaşlarımızın hakları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tarafıma ve ekip arkadaşlarıma destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.