Turistlere uyuşturucu satan şüpheli yakalandı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.12.2020 - 20:29, Güncelleme: 20.12.2020 - 20:29
 

Turistlere uyuşturucu satan şüpheli yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde turistlere uyuşturucu satan şüpheli jandarma tarafından yakalandı.

haberimizvar.net-İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde V.D.'nin yerli ve yabancı birçok turiste uyuşturucu sattığını tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şüphelinin evine baskın düzenlerken, baskında V.D. yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda ise toplamda 555 gram kubar esrar, 7 gram metamfetamin, 52 adet ecstasy hap, hassas terazi ile 3 bin 330 TL ve 70 Euro ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan V.D. isimli şüpheli 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' ve 'uyuşturucu madde kullanma ve bulundurmak' suçlarından hakkında işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde turistlere uyuşturucu satan şüpheli jandarma tarafından yakalandı.

haberimizvar.net-İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde V.D.'nin yerli ve yabancı birçok turiste uyuşturucu sattığını tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şüphelinin evine baskın düzenlerken, baskında V.D. yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda ise toplamda 555 gram kubar esrar, 7 gram metamfetamin, 52 adet ecstasy hap, hassas terazi ile 3 bin 330 TL ve 70 Euro ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan V.D. isimli şüpheli ' uyuşturucu madde imal ve ticareti' ve ' uyuşturucu madde kullanma ve bulundurmak' suçlarından hakkında işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.