Turistlerin deniz keyfi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.02.2022 - 11:26, Güncelleme: 16.02.2022 - 11:26
 

Turistlerin deniz keyfi

Antalya'nın Demre ilçesinde tatilciler şubat ayında denize girmenin tadını çıkardı.

haberimizvar.net- Demre'de ılık havayı fırsat bilen bazı tatilciler, denize girerek eğlenceli vakit geçirdi. Almanya'dan tatile gelen Lucas Bott (26) ile kız arkadaşı Lauve Jarofski (31), güneşli havayı fırsat bilerek Demre sahillerini gezdi. Sülüklü Plajı'nı ziyaret eden tatilciler öğle saatlerinde yüzüp, kanoya bindi. Tatilciler sahilde güneşlenip eğlenceli vakit geçirdi. Daha önce 3 kez Türkiye'ye tatile geldiğini anlatan Bott, "Kış mevsiminde ilk kez Türkiye'ye geldim. Kız arkadaşım Lauve Jarofski ile kez Türkiye'ye geldik. Tatilimizin ilk günü kötü havayla karşılaştık. Ardından güneşli havada sıcaklık arttı. Sülüklü Plajı harika bir yer. Her gün denize giriyoruz. Denizin ve güneşin tadını çıkarıyoruz. Kış ortasında denize girmek harika bir duygu. Arkadaşlarımıza fotoğraf gönderiyoruz. Fotoğrafı görünce hayretler içinde kalıyorlar" dedi.    
Antalya'nın Demre ilçesinde tatilciler şubat ayında denize girmenin tadını çıkardı.

haberimizvar.net- Demre'de ılık havayı fırsat bilen bazı tatilciler, denize girerek eğlenceli vakit geçirdi. Almanya'dan tatile gelen Lucas Bott (26) ile kız arkadaşı Lauve Jarofski (31), güneşli havayı fırsat bilerek Demre sahillerini gezdi. Sülüklü Plajı'nı ziyaret eden tatilciler öğle saatlerinde yüzüp, kanoya bindi. Tatilciler sahilde güneşlenip eğlenceli vakit geçirdi.


Daha önce 3 kez Türkiye'ye tatile geldiğini anlatan Bott, "Kış mevsiminde ilk kez Türkiye'ye geldim. Kız arkadaşım Lauve Jarofski ile kez Türkiye'ye geldik. Tatilimizin ilk günü kötü havayla karşılaştık. Ardından güneşli havada sıcaklık arttı. Sülüklü Plajı harika bir yer. Her gün denize giriyoruz. Denizin ve güneşin tadını çıkarıyoruz. Kış ortasında denize girmek harika bir duygu. Arkadaşlarımıza fotoğraf gönderiyoruz. Fotoğrafı görünce hayretler içinde kalıyorlar" dedi.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.