Turizm Fuarı’na 20 ülke katılacak

TURİZM 24.10.2022 - 18:07, Güncelleme: 24.10.2022 - 18:07
 

Turizm Fuarı’na 20 ülke katılacak

ANFAŞ’ta 27-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Antalya Turizm Fuarı’na 20 ülkeden 300 profesyonel katılımcı ve 2 Bin’in üzerinde turizm temsilcisi katılacak. Fuarın ana teması; Bisiklet Turizmi...

haberimizvar.net- Bu yıl 4.’sü düzenlenecek Antalya Turizm Fuarı'na (ATF) 20 ülkeden 300 katılımcı ve 2 Bin’den fazla turizm temsilcisinin katılım bekleniyor. 27-28 Ekim tarihlerinden ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarın tanıtı için bir basın toplantısı düzenleyen ATF kurucusu Selçuk Meral ile Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanı Güldal Siğinç, Akdeniz’in en verimli fuarında 8 binin üzerinde planlı, birebir iş görüşmesi ve trend panelleri ile ATF- Antalya Turizm Fuarı turizm endüstrisine katma değer sunacağını belirtti. PROFESYONELLER KATILACAK ATF Kurucusu Selçuk Meral, iki gün boyunca sadece turizm profesyonellerini ağırlayacak olan fuarın, her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal- uluslararası tur operatörleri, offline- online seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal-uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan aktörlere ev sahipliği yapacağını belirterek, “Fuar, bugüne kadar 500 binin üzerinde bire bir görüşme hacmi yaratıp bu yıl da potansiyel 100 bin bire bir iş görüşmesi sayısı ile rekor sayıya ulaşmayı hedefliyor. ATF22'de CIS pazarı, Avrupa pazarı, Balkan & Baltık pazarı, iç pazar ve Ortadoğu pazarları önemli operatörleri ile kurumsal temsiliyet sağlayacak” dedi. ANA TEMA: BİSİKLET TURİZMİ ATF22'nin doğal partner ülkesinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olduğunu belirten Meral, “Partner destinasyonu ise geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Erzurum Palandöken Ejder 3200 oldu. Antalya Turizm Fuarı 2022'nin bu yılki teması ise 'Bisiklet Turizmi' olarak belirlendi. ATF22’de global turizm arenasında her yıl giderek yükselen bir grafik çizen bisiklet turizmi iki gün boyunca panellerde ele alınarak sürdürülebilir ve alternatif turizmdeki önemi ön plana çıkarılacak. Antalya Turizm Fuarı ve Bisiklet Turizm Derneği, TGA Türkiye Turizmini Geliştirme Ajansı ve Kültür ve Turizm Bakanlığıiş birliğiyle gerçekleşecek panellerde konunun uzmanı profesyoneller, çağımızın getirdiği ve tüketicilerin tatil anlayışına göre şekillenen turizm trendlerinde bisiklet turizminin önemine 4 oturum ile vurgu yaparak sektöre bu konu dada ışık tutacaklar” ifadelerini kullandı. 10 OTURUM YAPILACAK Bisiklet turizminin yanı sıra iki gün boyunca dünya pazarlarında son durumun ele alınacağını belirten Meral, şunları söyledi: “Destinasyonların gücü, dijital marketing ve iç pazar gibi başlıca konularda toplamda 10 oturum ile ATF – Antalya Turizm Fuarı sektöre bilgi paylaşımlarıyla çok önemli katkı sunacak.  2019 yılında başlayan Antalya Turizm Fuarı, bu yıl da gençlere vizyon sunmak, sektöre yönelik ilham vermek ve gelecek kariyerlerinde turizme turizm dair fikir sahibi olmabilmelerine olanak sağlayacak. ATF 22 de de ARD Sahne ile 28 Ekim Turizmde markalaşmaya dair gençlerle 6 interaktif görüşme gerçekleştirecek”.
ANFAŞ’ta 27-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Antalya Turizm Fuarı’na 20 ülkeden 300 profesyonel katılımcı ve 2 Bin’in üzerinde turizm temsilcisi katılacak. Fuarın ana teması; Bisiklet Turizmi...

haberimizvar.net- Bu yıl 4.’sü düzenlenecek Antalya Turizm Fuarı'na (ATF) 20 ülkeden 300 katılımcı ve 2 Bin’den fazla turizm temsilcisinin katılım bekleniyor. 27-28 Ekim tarihlerinden ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarın tanıtı için bir basın toplantısı düzenleyen ATF kurucusu Selçuk Meral ile Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanı Güldal Siğinç, Akdeniz’in en verimli fuarında 8 binin üzerinde planlı, birebir iş görüşmesi ve trend panelleri ile ATF- Antalya Turizm Fuarı turizm endüstrisine katma değer sunacağını belirtti.

PROFESYONELLER KATILACAK

ATF Kurucusu Selçuk Meral, iki gün boyunca sadece turizm profesyonellerini ağırlayacak olan fuarın, her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal- uluslararası tur operatörleri, offline- online seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal-uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan aktörlere ev sahipliği yapacağını belirterek, “Fuar, bugüne kadar 500 binin üzerinde bire bir görüşme hacmi yaratıp bu yıl da potansiyel 100 bin bire bir iş görüşmesi sayısı ile rekor sayıya ulaşmayı hedefliyor. ATF22'de CIS pazarı, Avrupa pazarı, Balkan & Baltık pazarı, iç pazar ve Ortadoğu pazarları önemli operatörleri ile kurumsal temsiliyet sağlayacak” dedi.

ANA TEMA: BİSİKLET TURİZMİ

ATF22'nin doğal partner ülkesinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olduğunu belirten Meral, “Partner destinasyonu ise geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Erzurum Palandöken Ejder 3200 oldu. Antalya Turizm Fuarı 2022'nin bu yılki teması ise ' Bisiklet Turizmi' olarak belirlendi. ATF22’de global turizm arenasında her yıl giderek yükselen bir grafik çizen bisiklet turizmi iki gün boyunca panellerde ele alınarak sürdürülebilir ve alternatif turizmdeki önemi ön plana çıkarılacak. Antalya Turizm Fuarı ve Bisiklet Turizm Derneği, TGA Türkiye Turizmini Geliştirme Ajansı ve Kültür ve Turizm Bakanlığıiş birliğiyle gerçekleşecek panellerde konunun uzmanı profesyoneller, çağımızın getirdiği ve tüketicilerin tatil anlayışına göre şekillenen turizm trendlerinde bisiklet turizminin önemine 4 oturum ile vurgu yaparak sektöre bu konu dada ışık tutacaklar” ifadelerini kullandı.

10 OTURUM YAPILACAK

Bisiklet turizminin yanı sıra iki gün boyunca dünya pazarlarında son durumun ele alınacağını belirten Meral, şunları söyledi: “Destinasyonların gücü, dijital marketing ve iç pazar gibi başlıca konularda toplamda 10 oturum ile ATF Antalya Turizm Fuarı sektöre bilgi paylaşımlarıyla çok önemli katkı sunacak.  2019 yılında başlayan Antalya Turizm Fuarı, bu yıl da gençlere vizyon sunmak, sektöre yönelik ilham vermek ve gelecek kariyerlerinde turizme turizm dair fikir sahibi olmabilmelerine olanak sağlayacak. ATF 22 de de ARD Sahne ile 28 Ekim Turizmde markalaşmaya dair gençlerle 6 interaktif görüşme gerçekleştirecek”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.