Turizm için imza kampanyası

TURİZM 20.03.2020 - 13:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Turizm için imza kampanyası

Korona krizinde turizm sektörünün göz ardı edildiğini savunan Antalya Rehberler Odası eski başkanı Mehmet Ulusoy, Cumhurbaşkanlığı ve Turizm Bakanlığı’nın sektöre destek vermesi için imza kampanyası başlattı.

haberimizvar.net-Korona krizinde turizm sektörünün yine adının geçmediğini söyleyen Antalya Rehberler Odası (ARO) eski başkanı Mehmet Ulusoy, tüm meslek kuruluşlarının Turizm Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı ile bir araya gelerek sektöre destek paketi sunmasını istedi. Change.org’da Cumhurbaşkanlığı, Turizm Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı, TÜRSAB ve TUREB’e hitaben imza kampanyası başlatan Ulusoy, “Turizm sektörü paydaşlarının oluşan Korona virüsü krizinde görmezden gelinmesini kabul etmiyorum” dedi.   SEKTÖRE DESTEK PAKETİ VERİLSİN   Ulusoy kampanya metninde şunları söyledi: “Krizin doğrudan etkilediği yüzbinlerce insanın ülkenin sınır kapıları kapanmışken ‘evden çıkmadan’ ne kadar süreceği belli olmayan bu denli büyük bir krizle başa çıkamayacağı açıktır. Otel çalışanlarından seyahat acentelerine, turizm tedarikçilerinden hizmet sağlayıcılarına, turist rehberlerinden turizm taşımacılarına kadar geniş bir kitlenin yok sayılmasını şiddetle kınıyorum. Tüm meslek kuruluşları Turizm Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı ile bir araya gelerek en kısa sürede gerçek ve tüzel kişilere ayrı ayrı bir destek paketi sunmalıdır. Sektörün bu denli sahipsiz olmasını kabul etmek istemiyorum”.  
Korona krizinde turizm sektörünün göz ardı edildiğini savunan Antalya Rehberler Odası eski başkanı Mehmet Ulusoy, Cumhurbaşkanlığı ve Turizm Bakanlığı’nın sektöre destek vermesi için imza kampanyası başlattı.

haberimizvar.net-Korona krizinde turizm sektörünün yine adının geçmediğini söyleyen Antalya Rehberler Odası (ARO) eski başkanı Mehmet Ulusoy, tüm meslek kuruluşlarının Turizm Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı ile bir araya gelerek sektöre destek paketi sunmasını istedi. Change.org’da Cumhurbaşkanlığı, Turizm Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı, TÜRSAB ve TUREB’e hitaben imza kampanyası başlatan Ulusoy, “Turizm sektörü paydaşlarının oluşan Korona virüsü krizinde görmezden gelinmesini kabul etmiyorum” dedi.

 

SEKTÖRE DESTEK PAKETİ VERİLSİN

 

Ulusoy kampanya metninde şunları söyledi: “Krizin doğrudan etkilediği yüzbinlerce insanın ülkenin sınır kapıları kapanmışken ‘evden çıkmadan’ ne kadar süreceği belli olmayan bu denli büyük bir krizle başa çıkamayacağı açıktır. Otel çalışanlarından seyahat acentelerine, turizm tedarikçilerinden hizmet sağlayıcılarına, turist rehberlerinden turizm taşımacılarına kadar geniş bir kitlenin yok sayılmasını şiddetle kınıyorum. Tüm meslek kuruluşları Turizm Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı ile bir araya gelerek en kısa sürede gerçek ve tüzel kişilere ayrı ayrı bir destek paketi sunmalıdır. Sektörün bu denli sahipsiz olmasını kabul etmek istemiyorum”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.