Turizm ödülleri 11 Haziran'da sahiplerini bulacak

TURİZM 26.05.2022 - 16:23, Güncelleme: 26.05.2022 - 16:23
 

Turizm ödülleri 11 Haziran'da sahiplerini bulacak

TURİZM ödülleri QM Tourism Awards 'Turizmin En İyileri', 10 kategorideki 70 dalda bu yıl 11 Haziran'da sahiplerine verilecek. Geceye Türkiye'nin 7 bölgesinden turizm profesyonelleri, yatırımcıları ve paydaşları katılacak.

haberimizvar.net- Turizm endüstrisinde başarısı ve istikrarı ile gelişerek büyüyen QM, 12'inci yılında da 'Turizmin En İyileri' ödüllerini sahipleriyle buluşturuyor. Her yıl ilgiyle takip edilen QM Awards anket oylamalarında 102 bin ziyaretçinin oylarıyla 10 kategorideki 70 dalda seçilen 'Turizmin En İyileri' ödülleri, görkemli gala gecesinde sahiplerine kavuşacak. QM Awards kurucusu Selçuk Meral, kutuplaşan dünyanın açık bir yönetim problemi ile karşı karşıya olduğu bugünlerde yaşam kalitesini esas alan yönetimlerin önemine vurgu yapmak istediklerini belirtti. 12'incisini düzenledikleri QM Awards ile Türk turizm sektörüne hizmet eden 1000'nin üzerinde markayı oylamalarda takdim ettiklerini aktaran Meral, ilk gününden itibaren yönetim kalitesinin önemini vurgulamakta olan QM Awards ile Türkiye turizm sektörünün en iyilerini rol model olarak sunduklarının altını çizdi. Meral, "QM, katılımcıların misafirlerine bir taahhüdü olduğu kadar çalışanlarına, yatırımcılarına ve paydaşlarına da bir disiplin ve motivasyon kaynağı. Hedefimiz sektörümüzün kalitesini, yönetimlerini, markalarını ve kahramanlarını onore ederek onlara teşekkür etmek ve rol modeli olarak kendilerini bir kez daha ilan etmektir" dedi. QM Tourism Awards ödül töreni, Megasaray Westbeach Antalya'da 11 Haziran'da gerçekleşecek.
TURİZM ödülleri QM Tourism Awards 'Turizmin En İyileri', 10 kategorideki 70 dalda bu yıl 11 Haziran'da sahiplerine verilecek. Geceye Türkiye'nin 7 bölgesinden turizm profesyonelleri, yatırımcıları ve paydaşları katılacak.

haberimizvar.net- Turizm endüstrisinde başarısı ve istikrarı ile gelişerek büyüyen QM, 12'inci yılında da 'Turizmin En İyileri' ödüllerini sahipleriyle buluşturuyor. Her yıl ilgiyle takip edilen QM Awards anket oylamalarında 102 bin ziyaretçinin oylarıyla 10 kategorideki 70 dalda seçilen 'Turizmin En İyileri' ödülleri, görkemli gala gecesinde sahiplerine kavuşacak.

QM Awards kurucusu Selçuk Meral, kutuplaşan dünyanın açık bir yönetim problemi ile karşı karşıya olduğu bugünlerde yaşam kalitesini esas alan yönetimlerin önemine vurgu yapmak istediklerini belirtti.

12'incisini düzenledikleri QM Awards ile Türk turizm sektörüne hizmet eden 1000'nin üzerinde markayı oylamalarda takdim ettiklerini aktaran Meral, ilk gününden itibaren yönetim kalitesinin önemini vurgulamakta olan QM Awards ile Türkiye turizm sektörünün en iyilerini rol model olarak sunduklarının altını çizdi. Meral, "QM, katılımcıların misafirlerine bir taahhüdü olduğu kadar çalışanlarına, yatırımcılarına ve paydaşlarına da bir disiplin ve motivasyon kaynağı. Hedefimiz sektörümüzün kalitesini, yönetimlerini, markalarını ve kahramanlarını onore ederek onlara teşekkür etmek ve rol modeli olarak kendilerini bir kez daha ilan etmektir" dedi.

QM Tourism Awards ödül töreni, Megasaray Westbeach Antalya'da 11 Haziran'da gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.