Turizm Teşvik Kanunu kabul edildi

YEREL 18.07.2021 - 16:31, Güncelleme: 18.07.2021 - 16:31
 

Turizm Teşvik Kanunu kabul edildi

Turizmi Teşvik Kanunu ile OHAL şartlarını uzatan düzenlemeler Meclis’ten geçti. TBMM, 1 Ekim’e kadar tatile girdi.

haberimizvar.net-  TBMM genel kurulunda, Turizmi Teşvik Kanunu teklifi kabul edildi. Teklifin kabul edilmesiyle Meclis, 1 Ekim’e kadar tatile girdi. TBMM, tatil öncesinde gündemdeki düzenlemeleri yasallaştırmak için 24 saat 26 dakika aralıksız mesai yaptı. Dün saat 14.00’te çalışmalarına başlayan Meclis, bu sürede ekonomiye ilişkin ve OHAL şartlarını uzatan düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini kanunlaştırdı. Kanun tekliflerinin kabul edilmesinin ardından, TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, birleşimi, Anayasa ve İçtüzük gereğince, 1 Ekim Cuma günü saat 14.00’te toplanmak üzere kapattı. 
Turizmi Teşvik Kanunu ile OHAL şartlarını uzatan düzenlemeler Meclis’ten geçti. TBMM, 1 Ekim’e kadar tatile girdi.

haberimizvar.net-   TBMM genel kurulunda, Turizmi Teşvik Kanunu teklifi kabul edildi. Teklifin kabul edilmesiyle Meclis, 1 Ekim’e kadar tatile girdi. TBMM, tatil öncesinde gündemdeki düzenlemeleri yasallaştırmak için 24 saat 26 dakika aralıksız mesai yaptı. Dün saat 14.00’te çalışmalarına başlayan Meclis, bu sürede ekonomiye ilişkin ve OHAL şartlarını uzatan düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini kanunlaştırdı. Kanun tekliflerinin kabul edilmesinin ardından, TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, birleşimi, Anayasa ve İçtüzük gereğince, 1 Ekim Cuma günü saat 14.00’te toplanmak üzere kapattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.