Turizmde yeni adımlar

YEREL 19.03.2024 - 12:01, Güncelleme: 19.03.2024 - 12:01
 

Turizmde yeni adımlar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, turizmde yeni adımlar atacaklarını belirterek, Manavgat Titreyen Göl Rekreasyon Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi. Böcek, "Böylece yaşam-kent dengesi prensibimizle halka açık alanların artmasını sağlayacağız" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, Milletvekilleri Cavit Arı, Aliye Coşar ve Manavgatlı hemşehrileri ile iftar yaptı. Manavgatlıların Ramazan Ayı’nı kutlayan ve bereket dileyen Başkan Böcek, Manavgat’a yeni dönemde yapacakları konusunda da bilgi verdi. TİTREYEN GÖLDE YENİ TURİZM ADIMLARI ATACAĞIZ Başkan Böcek, Manavgat Titreyen Göl Rekreasyon projesini hayata geçireceklerini belirterek, Titreyengöl’de yeni turizm adımları atacağız. Titreyengöl çevresinde şifalı bitki bahçeleri, çim tepeleri, kuş gözlem kulesi, asma germe gölgelikler, seyir terasları, su gösteri fıskiyeleri, çocuk oyun alanı ve otoparklar kuracağız. Bu bölgeyi hem halkımız hem de turizm sektörümüz için yenileyerek daha canlı hale getireceğiz. Böylece yaşam-kent dengesi prensibimizle halka açık alanların artmasını sağlayacağız” dedi. KATI YAKIT LABORATUVARI Manavgat ve Kumluca’da Katı Yakıt Laboratuvarları kurarak temiz hava için daha çok mücadele edeceklerine dikkat çeken Başkan Böcek, “Kömür, pelet gibi katı yakıtların doğu ve batı bölgelerine girişlerinde denetim ve kontrolü artırmak için Manavgat ve Kumluca Katı Yakıt Laboratuvarları kuracağız. Artıracağımız katı yakıt denetimleriyle kaçak veya niteliksiz kömür kullanımını engelleyerek Antalya’mızın hava kalitesini yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, turizmde yeni adımlar atacaklarını belirterek, Manavgat Titreyen Göl Rekreasyon Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi. Böcek, "Böylece yaşam-kent dengesi prensibimizle halka açık alanların artmasını sağlayacağız" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, Milletvekilleri Cavit Arı, Aliye Coşar ve Manavgatlı hemşehrileri ile iftar yaptı. Manavgatlıların Ramazan Ayı’nı kutlayan ve bereket dileyen Başkan Böcek, Manavgat’a yeni dönemde yapacakları konusunda da bilgi verdi.

TİTREYEN GÖLDE YENİ TURİZM ADIMLARI ATACAĞIZ

Başkan Böcek, Manavgat Titreyen Göl Rekreasyon projesini hayata geçireceklerini belirterek, Titreyengöl’de yeni turizm adımları atacağız. Titreyengöl çevresinde şifalı bitki bahçeleri, çim tepeleri, kuş gözlem kulesi, asma germe gölgelikler, seyir terasları, su gösteri fıskiyeleri, çocuk oyun alanı ve otoparklar kuracağız. Bu bölgeyi hem halkımız hem de turizm sektörümüz için yenileyerek daha canlı hale getireceğiz. Böylece yaşam-kent dengesi prensibimizle halka açık alanların artmasını sağlayacağız” dedi.

KATI YAKIT LABORATUVARI

Manavgat ve Kumluca’da Katı Yakıt Laboratuvarları kurarak temiz hava için daha çok mücadele edeceklerine dikkat çeken Başkan Böcek, “Kömür, pelet gibi katı yakıtların doğu ve batı bölgelerine girişlerinde denetim ve kontrolü artırmak için Manavgat ve Kumluca Katı Yakıt Laboratuvarları kuracağız. Artıracağımız katı yakıt denetimleriyle kaçak veya niteliksiz kömür kullanımını engelleyerek Antalya’mızın hava kalitesini yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.